BAN Politik ~ Nabil Jawab Isu Video Dan Bersedia Digelar Macai Umnu [ Video ]

Tu dia, nabil tampil memberi penjelasan tentang video yang telah dikeluarkan. Statement bersama KJ lagi. Nampak gaya nabil macam dah bersedia menjadi macai umnu terunggul.

Apa beza perubahan artist menjadi ahli PAS dan menjadi ahli BN. Dari segi perwatakan yang islamic ataupun perwatakan seorang pengampu untuk dapatkan $$$. Itulah bezanya macai-macai hari ini.

Tak kisah la ko nak masuk macai umnu, tapi tentang video bodoh ko tu, memang tahap balaci. Lakonan ko pn, tak de hot sangat pun.

Semoga nabil berjaya jadi macai umnu terunggul mengalahkan abby abadi. Abby comel, aku sokong abby. Im not Gay.


BAN Politik ~ Nabil Jawab Isu Video Dan Bersedia Digelar Macai Umnu [ Video ] BAN Politik ~ Nabil Jawab Isu Video Dan Bersedia Digelar Macai Umnu [ Video ] Reviewed by BANkami Blog on March 19, 2013 Rating: 5

11 comments:

  1. Tinggal mereka yang bodoh sahaja didalam umno hari ini. ~ Tun Mahathir

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko pn sama bangang duk dlm umno. semua duit ko kebas.

      Delete
    2. diam la cetann

      Delete
  2. Macai baru umno, semua bodoh2

    ReplyDelete
  3. die ni dulu mat rempit. what u expect.

    ReplyDelete
    Replies
    1. expect dia ni bodoh jer. sbb tu join umno.

      Delete
  4. sangat ketara skrip power dari umno mereka pakai..hehe....tapi ok la...selama saya hidup ni umno x da pun susahkan hidup saya...tambah baik ada lah.... HIDUP BN hehehehe.... pasal duit telan masuk poket tu lantak la mereka... dh mereka yang berkuasa..apa lagi kita boleh buat... hehe

    - Admins blog 3 dalam 1
    http://blog3dalam1.blogspot.com/

    - Facebook fan page
    https://www.facebook.com/MingHuiRaingerzAwesomeCollections

    - Ping blog artikel @ Facebook
    https://www.facebook.com/groups/kakipingdotcom/

    ReplyDelete
    Replies
    1. habis ko nk tunggu negara bankrap baru nk bising. tunggu jadi mcm US baru nk cakap umno kelentong.

      Delete
    2. ko mesti baru keluar gua kan,,taktau pekembangan semasa

      Delete
    3. jgn la mrh monyet. ko ni pn.

      Delete

Powered by Blogger.