BAN Politik ~ Tun Mahathir Lahad Datu Dan Projek IC

Jika benar apa yang dinyatakan oleh brother C++ tentang tun mahathir mohammad ni. Pihak atasan wajib mengambil tindakan. Yea, memang tun banyak berjasa dengan menjadi bapa pembangunan. Tetapi jika sampai peperangan meletus dan perkara yang tidak diingini berlaku, Tun perlu bertanggungjawab atas apa yang dilakukan.

Persoalannya, perlukah warga asing mendapatkan IC. Apakah malaysia ketandusan penduduk sehinggga perlu import pendatang asing dan diberikan kerakyatan. Sehinggakan hari ini lambakan rakyat malaysia tidak mendapat pekerjaan dan sektor pekerjaan banyak dipenuhi oleh pendatang asing.

Tetapi, isu pekerjaan tidak boleh salahkan pendatang asing semata-mata. Ini kerana kebangangan student yang berlagak nak mampos dengan certificate yang ada, memilih pekerjaan dan rela menganggur membabi buta daripada bekerja mendapatkan pengalaman.

Beranikah TUN keluar membuat press statement tentang Projek IC.


Info Asal : CipanTapirTenuk
BAN Politik ~ Tun Mahathir Lahad Datu Dan Projek IC BAN Politik ~ Tun Mahathir Lahad Datu Dan Projek IC Reviewed by BANkami Blog on March 11, 2013 Rating: 5

7 comments:

 1. yg ni perkasa dan pukida taknak buat demostrasi bantahan pada tun ke.

  ReplyDelete
 2. Replies
  1. siasat kepala bana ko!

   Delete
 3. Sebab ko lah semua rakyat sabah jadi susah! Mahathir WAJIB bertanggungjawab!

  ReplyDelete
 4. Kalau la gamba mahathir dgn misuari duk bersama, sure lg abes dh puak2 ni mroyan. Tp kalau anwar xpe. Kita twist aje issue ke tmpt lain

  ReplyDelete
  Replies
  1. SEMUA KERANA ANWAR IBRAHIM

   Delete
 5. KITA sama-sama lepaskan diri dari PENJAJAH..
  KITA sama-sama kukuhkan negara KITA.
  apa salahnya kita BERSATU?

  ReplyDelete

Powered by Blogger.