BANkami SpeakOut 4 ~ Kebodohan Perempuan Islam VS Media Porno

Siapakah yang akan mengawal segala kebodohan ini. Semestinya bermula daripada diri sendiri, tetapi mampukah diri sendiri mengawal nafsu yang sekelilingnya dihujani dengan gadis porno yang semakin laris menayangkan tetek dan bontot sambil bertudung.

Asas mengawal manusia adalah melalui pentadbiran, pendidikan dan kewangan. Dalam ketiga tersebut umat islam hari ini gagal mengawal ketiga asas utama tersebut dan menyebabkan kejatuhan akidah dan moral seorang islam yang lebih hina daripada seekor babi.

Hak asasi manusia, korang boleh refer wiki dan fomca untuk sedikit pengetahuan. Walaupun hak tersebut menjamin manusia untuk mendapatkan segalanya tanpa jaringan kuku besi, tetapi dalam islam ditetapkan cara kehidupan yang serba lengkap untuk mengelakkan manusia bertukar menjadi seekor babi.


Artis dan kenyataan Bodoh Mereka : 
Apakah kerja artis, yes mencari populariti dengan apa jua cara sekali pun. Jika di barat mereka akan bertelanjang bogel dalam playboy jika dirasakan diri belum cukup popular dan merasakan sangat bangga dengan menayangkan bentuk tubuh mereka. Berikutan tahap agama mereka rendah dan golongan atheis lebih ramai berbanding religious. Maka wujud lah golongan babi yang tanpa segan silu fap sesama sendiri.

Malaysia yang popular dengan negara islam dan cuba menjadi sebuah negara islam membangun contoh. Adakah dengan membawa budaya liberalism islamic adalah pilihan malaysia. Terbaru kenyataan daripada yang menggelar dirinya Che Ta. Seksi tu hak saya, yea memang tu hak ko, yang menjadi cacian adalah kerana ko membawa jatidiri sebagai islam. Adakah itu yang ko rasa akan membanggakan mereka yang ingin mempelajari, mendekati islam. Bukankah terserlah perangai kebabian disitu. Yang tanpa segan silu menunjukkan hidung comel.


Media Google, Facebook Dan Seanggotanya : 
Cabaran paling getir ibubapa generasi y. media porno yang boleh di layari dengan mudah sekali. Dengan tanpa segan silu gadis melayu yang memberi gambar seksi mereka untuk dipertontonkan. Dengan membuat statement "cantik tak tetek saya". Facebook ada baik dan ada buruknya. Hanya taip awek pada search akan membawa kita ke alam fantasi wanita seksi.

Tindakan ustaz azhar mengajar dengan mengeluarkan kata-kata keras berketepatan dengan keadaan semasa. Yang mana semakin ramai bodohkan diri sendiri bila berada pada wall yahudi. Bab boikot, sembang agama, kutuk non-muslim, no 1 bagi. Tapi bila tengok profile, hancus lebur.

So, apa aku cuba condemm dan bebel tahap membabi buta. Aku cuma meluahkan perasaan risau dimasa akan datang tentang pembodohan manusia. Generasi baru, generasi pakai tudung tunjuk bontot tetek. Oh adakah itu generasi baru islam? Ia semakin hampir dengan kebinasaan.


BANkami SpeakOut 4 ~ Kebodohan Perempuan Islam VS Media Porno BANkami SpeakOut 4 ~ Kebodohan Perempuan Islam VS Media Porno Reviewed by BANkami Blog on March 21, 2013 Rating: 5

15 comments:

  1. Siapa yg mulakan penganjuran islamic fashion tunjuk tetek? Umporno! tapi rakyat umporno tetap buta hati.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan rosmah mansur ada

      Delete
  2. taip je awek kat FB, terus boleh tengok gambar awek seksi.

    ReplyDelete
  3. rozita che wan tetek mengancam. tu dia suka pakai seksi

    ReplyDelete
  4. sebab tu budak sekarang, bila tgk wanita seksi terbeliak mata,. padahal baru darjah 1. dah pandai lukis tetek.

    ReplyDelete
  5. INI SEMUA SEBAB UMNO!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup.. Betol tu! Sy setuju.. Orang di bawah setuju tak?

      Delete
    2. nak bisjut? royi nak?

      Delete
  6. sukantar tu bukan pelakon ke hehe?

    rozita che wan aku ada gambar webcam bogelnya...sepa mau inbox sini heheahhahaha

    - Admins blog 3 dalam 1
    http://blog3dalam1.blogspot.com/

    - Facebook fan page
    https://www.facebook.com/MingHuiRaingerzAwesomeCollections

    - Ping blog artikel @ Facebook
    https://www.facebook.com/groups/kakipingdotcom/

    ReplyDelete
    Replies
    1. email aku sukaseks@gmail.com

      Delete
  7. tu baru gen y, tunggu la gen z besar sikit lg nnt tengok la camna... tak makan tarbiah baq hang...

    ReplyDelete
  8. itulah negara kalau islam tidak laksanakan hukum hudud ,jikalau malaysia ni dari awal lgi dah laksanakan hukum hudud nescaya semua akan takut dengan seksaan yang begitu ngeri ..

    ReplyDelete
  9. Ingin menjana pendapatan tambahan ;) ;) :0..Mari sertai kami dan daftar di :

    http://www.yournetpay.com/index.php?refcode=48831

    ReplyDelete

Powered by Blogger.