BAN Politik ~ Hairie Othman Bidas Umno Sebagai Parti Rasis Perkauman

Pelakon Hairie Othman semakin lantang bersuara tanpa rasa takut kena BAN oleh pihak media umporno yang sukakan gambar lucah dan wanita seksi.

Betulkan islam terbela sekarang ataupun islam semakin dimodenkan dengan bertudung menutup aurat dan menunjuk tetek serta bontot menarik nafsu ghairah baru generasi sekarang. Tidak cukup dengan itu, pemimpin atasan umPorn suka menakutkan rakyat dengan menyatakan malaysia akan merudum dan kemeleis akan hilang dibawah pemerintahan selain umporn.

Jika benar umporn telus dalam pentadbiran dan tiada corruption, kenapa setiap 5 tahun, semakin bertambah data-data corruption dan rakyat semakin menolak gaya mewah pemimpin. Jangan ada yang bodoh bagi komen minta senaraikan corruption yang dilakukan. INI KALILAH

Info Asal : Hairie Othman
BAN Politik ~ Hairie Othman Bidas Umno Sebagai Parti Rasis Perkauman BAN Politik ~ Hairie Othman Bidas Umno Sebagai Parti Rasis Perkauman Reviewed by BANkami Blog on April 21, 2013 Rating: 5

10 comments:

  1. aku sokong kenyataan hairie othman. itulah yg BN buat selama 50 tahun memerintah. menakutkan rakyat. sampai mahathir ditegur supaya tidak momokkan rakyat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setiap kali pilihanraya, itulah modal umPORNo.

      Delete
  2. Bezanya penyokong BN dan PR. adalah hujah yg dikeluarkan. Fakta yg tepat, itulah penyokong PR, fakta yg berbelit, itulah BN

    ReplyDelete
  3. Setelah 50tahun memerintah.

    ReplyDelete
  4. org akan kata UMNO rasis sebab ramai org melayu/bumiputera hidup senang sejak sekial lama disebabkan dasar UMNO/BN.termasuk yg beri pandangan di sini.itu bukan menakut-nakutkan tapi cuma beri peringatan sebab Kaum lain jg rasis.ingat puak DAP itu bukan rasis no.1. kamu perhati betul-betul dlm apa jg bidang.buat pemerhatian akan timbul keinsafan bahawa kita perlu mempertahankan bangsa sendiri.Benjamin Franklin kata kalau Yahudi tak di halau dr Amerika dalam tempoh 200 tahun dari kemerdekaan AS. anak-anak AS akan bekerja dgn Yahudi dan Yahudi pula akan mengira duit di Bank-bank mereka.Saya lihat tak jauh beza dgn tempat kita ini. OK lah lepas ini kouta dihapuskan. masuk U kena tengo result dan cari kerja pun kena tengo result.kompom org mcm saya ini dan kerja di supermarket.belum cerita pasal perniagaan.PPSMI DAP bantah sebab DAP tahu BI sangat berguna. tengo sendiri puak ini hanya bertutur bahasa dia dan bahasa BI. Apakah kita sanggup menuduh bangsa kita sendiri rasis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. adakah dalam manifesto PR ataupun PR menyatakan keistimewaan melayu akan dihapuskan dan semua akan disama rata. Mereka menyatakan akan mentadbir negara mengikut perlembagaan parlimen.

      Yang menakutkan rakyat adalah TUN MAHATHIR. yang risau kroni mereka akan disaman, company tipu helah mereka akan terbongkar. Selama 50tahun merdeka, umno lebih mengkayakan kroni, hutang negara semakin meningkat tetapi rakyat diperbodohkan dengan kenaikan GDP hasil daripada kecairan wang dalam negara iaitu BR1M. Siapa yang faham ini semua, hanya org ekonomi dan financial.

      melayu senang lenang @ melayu bangkit menentang corruption yang telah dilakukan oleh umno selama 50tahun. Pemegang AP dalam negara, bangsa mana paling banyak. SIAPA PEMBERI AP ? PR KAH?

      Kerugian Projek NFC 250juta, Projek sepatutnya membantu rakyat, tetapi dibuat investment dan lembu mati. PROJEK SIAPA? PR KAH.

      Rasuah terbesar KHIR TOYO di selangor. sehingga ditangkap. SIAPA KHIR TOYO. Pemimpin tertinggi PR kah.

      Jangan jumud minda akibat kena MOMOK oleh TUN MAHATHIR yang lebih risaukan PETRON milik anaknya.

      Delete
    2. petron kan syarikat luar lupa ap nama company thailand?

      Delete
  5. aku kena like hairie othman ni. hoho..

    -anon14-

    ReplyDelete

Powered by Blogger.