BAN Politik ~ Tuduhan Penyelewengan Terhadap MB Selangor Tan Sri Khalid Ibrahim

Bubar je parlimen, terus ada tuduhan. Kali ni pada tan sri khalid. MB Selangor. Seorang OKU bernama Airos Shahidan telah melaporkan pada SPRM terdapat penyelewangan yang dilakukan oleh kerajaan selangor. Dan tidak semena-mena, datang lah si polan interview si mamat ni.

Aku cuba google dan cari maklumat mamat ni. Ada la jumpa facebook yang bernama Airos Shahidan. Seoarang OKU dan ada upload gambar lagi dalam facebook.

Yang sangat mengujakan aku adalah likes yang dibuat oleh Airos Shahidan. Lihatlah semua. Anda pasti teruja. Sambil menonton video yang di upload SPRM.

Konfius, SPRM boleh ke upload video sesuka hati dalam youtube sedangkan ia masih dalam siasatan. Aku buta laws ni.


Jika benar ini facebook beliau, sangat menggembirakan hati. Selamanya Umporno.
BAN Politik ~ Tuduhan Penyelewengan Terhadap MB Selangor Tan Sri Khalid Ibrahim BAN Politik ~ Tuduhan Penyelewengan Terhadap MB Selangor Tan Sri Khalid Ibrahim Reviewed by BANkami Blog on April 04, 2013 Rating: 5

14 comments:

  1. Bwk la bukti bertulis. bangang.yang tak tahan facebook minat cerita sex. haktuiiihhh! penegak keadilan kepala bana ko!

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia dh report kt SPRM. bukti la tu.

      Delete
  2. nantikn pendedahan dr MB Selangor yg akan terlingkupkn umngok

    ReplyDelete
  3. Dlm PKR bekas umngok, dlm umngok selamanya rasuah. takde beza. Undilah PAS.

    ReplyDelete
  4. dia ni ahli cabang pkr kuala selangor la...bukan ahli umno pun...bodoh la haiii...
    ahli pkr tu yg kaki gila seks, bkn ahli umno...bodoh la haiiii...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bodoh la ko ni. kan admin buat tanda soal. dah terpampang jelas tulis situ wakil PKR. dan tak mustahil dia boleh U-turn untuk kenakan PR. kerja umporno ni biasa mcm taik. mereka yg akan follow kerja umporno, golongan yg layan seks mcm ni la.

      Delete
    2. teknik permainan gunekan org dalam jatuh kan dr dlm, menyamar pastu jatuh kan senang je nak belajar dr citer Infernal Affairs ngan the departerd

      Delete
    3. itulah umporno. yg ada sekarang tektik kotor. PR ajak debat, macam2 dalih bagi.

      Delete
  5. nk hack info pun tak reti ada hati nk tuduh...bodoh la haiii...

    ReplyDelete
    Replies
    1. macai detected.dia bukan hack, dia cr maklumat google je. bodoh la haiii.aku sendiri syak, mamat ni dibayar umporno.

      Delete
    2. hahah...macai UMNO jgn lah selamanya bodohh laa haiiiiiii...!!=D

      Delete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.