BAN bn - Tahniah Najib Razak Dan Tahniah Jua Pada Rakyat Dakwat Kekal

tahniah to najib razak dan rosmah mansur kerana berjaya mempopularkan diri mengalahkan pr geng. walaupun bn menang pru13, bn tak menang dgn majoriti besar.

to my pren bn geng. prediction ko tepat broo. ko mmg hebat sehebat dakwat kekal.

apa pun kpd yg terpilih jd wakil rakyat, masanya ko berkhidmat dan bukannya melancong. aku mohon pada najib razak dan anwar ibrahim pasang spy untuk laporkan wakil rakyat yg goyang kaki sambil melancong.

bukan apa.. tp utk memastikan negara maju 2020 tidaklah maju dr filipina dan masih dibawah singapore.

kpd penjawat awam. nah bos ko masih kekal biru berdacing. selamat bertugas kurangkan mesyuarat kedai kopi.

harap najib razak consider untuk remove charge ptptn. nak minta free cobfirm tak bagi

nantikan brim vrom vromm.

BAN bn - Tahniah Najib Razak Dan Tahniah Jua Pada Rakyat Dakwat Kekal BAN bn - Tahniah Najib Razak Dan Tahniah Jua Pada Rakyat Dakwat Kekal Reviewed by BANkami Blog on May 06, 2013 Rating: 5

11 comments:

  1. masa kumpul duit byr ptptn

    ReplyDelete
  2. yg xmngundi utk ptptn.hang bodoihh

    ReplyDelete
  3. pengundi cina bijak.depa nk ptptn free..tp melayu tetap bodoh..org kedah akan dpt durian licin dr mukzriz

    ReplyDelete
  4. sebagai warga Kedah, sedih sangat kerana Kedah jatuh ketangan BN.

    ReplyDelete
    Replies
    1. org kedah ramai buta mata dengan duit yg ditabur mukhriz

      Delete
  5. seronoknya, dapat lagi BR1M lepas ni.. yahoo!

    ReplyDelete
  6. melayu kaya? sbb tu apa yg nak diturunkan x nak..sedangkan yg paling banyak terima BRIM adalah melayu..melayu mmg bodoh...melayu mmg bodoh.. x sedar diri tu miskin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. melayu lebih suka membayar hutang. itu adalah kenyataan. BN sukakan melayu bodoh terus diperbodohkan.

      Delete
  7. Mmg menyedihkan...ptg semalam on d way dari alor star ke sg petani, pr dah raya sakan, ingatkan boleh menang lagi besar, tp apakan daya...tp syukurlah dua-dua dun dan parlimen di sg petani yg ku pangkah semalam menang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku kat terengganu pun sama. tengok pada perarakan ingatkan PAS dah menang di terengganu. tapi bilangan semula undi menyebelahi BN. Terpaksa akur.

      Delete

Powered by Blogger.