BAN Politik - Dr Agus Soal Najib, Perlukah Menteri Di Malaysia Terlalu Ramai

Aku syak penduduk malaysia akan bertambah sehingga billion pada next PRU. Sebab tu sekarang menteri ramai. Mengalahkan negara maju. Kepala otak yang cerdik berduyun-duyun kat malaysia ni. Mungkin mereka akan memperkatakan wadah perjuangan rakyat. Mungkin mereka akan memperkatakan wadah perjuangan bangsa dan mungkin mereka akan memperkatakan wadah perjuangan agama.

Secara menusuk kalbu mengikut pandangan aku, nampak gayanya rakyat malaysia terlalu ramai gilakan kuasa. Dan selepas merdeka, rakyat malaysia sangat terbela. Rumah bertingkat yang tinggi di tengah bandar maju, bersejiran bersama foreigner. Bukankah itu kemajuan yang di lukis oleh menteri yang begitu ramai di malaysia.

Kalau ko kondem, nanti sharifah listen yang ada PHD pluto akan bagitau. " You tak puashati, You keluar malaysia "- MORON


Info Asal : MohammadAgus
BAN Politik - Dr Agus Soal Najib, Perlukah Menteri Di Malaysia Terlalu Ramai BAN Politik - Dr Agus Soal Najib, Perlukah Menteri Di Malaysia Terlalu Ramai Reviewed by BANkami Blog on May 16, 2013 Rating: 5

10 comments:

  1. dulu bukan main BN kata anwar ada sangkut paut dengan hindraf. sekarang siapa bersekongkol dengan hindraf.

    ReplyDelete
  2. JIB memasukkan hindraf untuk menyatupadukan umat islam dan hindu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dan menolak org cina termasuk cina moslem

      Delete
    2. sepatutnya dia mengambil ridhuan tee. kan ridhuan tee pejuang islam kaum cina. Duk amik hindraf tu buat apa.

      Delete
    3. Ambil Ridhuan Tee?? Pejuang Cina Muslim??? Betulkah Ridhuan Tee tu pejuang Cina Muslim????
      Tolong sikit ya. Ridhuan Tee tu jadi pasal ada Tee tu saja? Kalau tidak, dia sama seperti puak UMNO-BN yang lain.

      Delete
    4. siapa ridhuan tee tu?

      Delete
    5. dia yang mempatenkan T-shirt, sempena nama dia, Ridhuan Tee.

      Delete
    6. kita doakan supaya dia betul2 nampak perjuangan islam yg hendak dilakukan.

      Delete
  3. ko benci ke, ko meluat ke. itulah yg akan tadbir malaysia 5 tahun ni.

    ReplyDelete
  4. jiby lantik ramai timn menteri dr sabah.....bukan main takut lgi

    ReplyDelete

Powered by Blogger.