BAN Politik - Fatwa PRU13 Yang Memakan Diri Versi BN Dihatiku

Oh Damn, bila tiba je time mengundi keluar bermacam fatwa. Undi itu haram, undi ni haram. Tapi bila menang ada pula yang keluarkan kenyataan takkan membantu kawasan yang mereka kalah. WTF punya pemikiran aku tak tau la. Tapi itulah wakil rakyat sekarang. So, ko pikir mustahil orang cina menolak BN. Dengan mengeluarkan kenyataan yang dianggap penuh islamik. Tapi tiba-tiba. blurrpp berak atas muka sendiri.

Mula-mula duk gemparkan isu perkauman, tapi ramai yang tentang dan strategi pertama tak menjadi. Apa punya bengap macai aku tak tau la. Sekarang timbul isu nak ajak DAP join BN.

Yang paling melucukan apabila penyatuan cuba dibuat dikelantan dan ini kenyataan dari menteri besar kelantan kepada semua geng umno kelantan. Harap umno kelantan tidak mengeluarkan kenyataan tidak akan membantu rakyat kelantan. Supaya kebodohan tidak terserlah disitu.Info Asal : SinarHarian, Utusan, DatukAhmadYakob
BAN Politik - Fatwa PRU13 Yang Memakan Diri Versi BN Dihatiku BAN Politik - Fatwa PRU13 Yang Memakan Diri Versi BN Dihatiku Reviewed by BANkami Blog on May 12, 2013 Rating: 5

4 comments:

 1. apa agaknya ulama BN yg lain nk cakap isu ni. ke nak keluarkn fatwa baru. hahaha

  ReplyDelete
 2. Bila dah terdesak sangat. BN akan menghalalkn balik apa yg diharamkan.

  ReplyDelete
 3. berak atas muka sendiri adalah budaya BN.

  ReplyDelete
 4. BN dah terdesak. MCA dan Gerakan sebenarnya yg berpaling tadah. tapi tuduh DAP. tu meroyan cakap cina tak sedar diri.

  ReplyDelete

Powered by Blogger.