BAN Politik - Adam Adli Bebas, Kes Disebut Semula 2 Julai 2013

Selepas pelbagai bangsa dimalaysia bangun turut serta melaungkan solidariti kepada adam adli, hari ini adam adli mengaku tidak bersalah di mahkamah dan mahkamah menetapkan hukuman RM5000 dengan seorang penjamin serta kes akan disebut semula pada 2 julai.

Kalau baca statement daripada kepimpinan BN, banyak yang mengeluarkan statement tidak berpuashati kepada kaum cina. Sedangkan yang membela solidariti untuk adam adli juga ramai dari kaum cina. Jelas terpampang disitu kaum cina mahukan kepimpinan negara yang telus.

Apa paling aku meluat sekali apabila seorang menteri mengeluarkan statement dan berbalas statement untuk menyusun masyarakat melayu. Dan pada hari ini baru menceritakan soal tanah rizab. 50 tahun memerintah apa ko buat. Melalak sana sini, tunjuk bangunan tinggi pada dunia. Akhirnya generasi muda sendiri bangkit menolak pemerintahan kronisme.

From Generasi Y to Generasi X, We Never Forgive, We Never Forget and Expect US


Info Asal : Mkini
BAN Politik - Adam Adli Bebas, Kes Disebut Semula 2 Julai 2013 BAN Politik - Adam Adli Bebas, Kes Disebut Semula 2 Julai 2013 Reviewed by BANkami Blog on May 23, 2013 Rating: 5

6 comments:

 1. aku sokong adam adli. Tangkaplah aku

  BOS ANON

  ReplyDelete
 2. Petanda awal generasi muda menolak kepimpinan BN.

  ReplyDelete
 3. carlos ko update banyak2 pasal adam ni...thanks

  Blog3dalam1
  http://blog3dalam1.blogspot.com/

  ReplyDelete
 4. harap semuanya baik saja buat adam adli ni :)

  ReplyDelete
 5. kami disini menyokong penuh adam adli.

  ReplyDelete
 6. Kami menyokong semua murid-murid di sekolah mencontohi bakal cikgu adam adli berambut panjang sebagai peraturan di sekolah.. Baru cool!

  ReplyDelete

Powered by Blogger.