BAN Politik - #Black505 Polis Akan Merusuh @ Rakyat Akan Merusuh

Nak tergelak pun ada bila dengar akan berlaku rusuhan. Dah sebelum ni perhimpunan KL112 tu boleh aman je, boleh je polis berkawal dengan rapi. Apehal sekarang ni tiba-tiba polis kata ada terdapat unsur nak naikkan kemarahan polis. Tak masuk akal langsung buat konspirasi. Dekat PRU, aman je perhimpunan. Tak payah nak tipu rakyat, ni zaman internet. Bukan zaman akhbar kuno.

Nah video peringatan, apa polis buat masa bersih 3.0. Jangan ingat rakyat bodoh!

Info Asal : Mkini
BAN Politik - #Black505 Polis Akan Merusuh @ Rakyat Akan Merusuh BAN Politik - #Black505 Polis Akan Merusuh @ Rakyat Akan Merusuh Reviewed by BANkami Blog on June 22, 2013 Rating: 5

6 comments:

  1. rakyat tak bodohla. ko sdiri yg buat taik. betul ckp ko admin, masa KL112 boleh je aman.

    ReplyDelete
  2. polis nk buat taik daaaahhhh!

    ReplyDelete
  3. ni semua konsprasi polis. dia saja nk tunjuk kat public, himpunan tu haram dan rusuhan polis tu adalah betul. padahal masa KL112 tu boleh je polis kawal. yang provoke tu puak umporno.

    ReplyDelete
  4. Memang selalunya ada pihak yg gunakan pangkat sesuka hati mereka. Baik perhimpunan aman je, terus jadi kacau bilau. Sibuk tak tentu pasal.

    ReplyDelete
  5. Kalu aku pon marah tengah ride org baling brg kat jalan raya...apa niat baling...mesti niat xbaik kan... Sendiri cari hal maaaa

    ReplyDelete
  6. Lebih baik dia nasihatkan jangan hadir ke himpunan tu sebab jerebu sekarang... tak baik untuk kesihatan... ini lebih logik.

    Ini dok mohong orang... selama himpunan blackout dibuat selepas PRU13 di seluruh negara tak ada pun kekacauan... yang ada tulah bergaduh di stadium sebab lawan bola... yang kucing berak tengah padang stadium tu. Itu bukan himpunan aman anjuran Pakatan Rakyat.

    Lebih baik beritahu je... kami (umno cawangan pdrm) tak mahu kamu semua berhimpun sebab kalau berhimpun juga... seluruh dunia tahu bahawa PRU13 lalu pincang, penuh penipuan, rakyat tak percaya pada SPR (cawangan umno juga).... dengan kata lain kerajaan BN yang diperintah sekarang bukan kerajaan yang kukuh... tetapi kerajaan atas penipuan sama macam kerajaan Mugabe dan kerajaan diktator yang dah ditumbangkan. Malulah weiii kalau dunia tahu kami kerajaan yang dipilih oleh Bangla... mana nak letak muka la weiiiiiii.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.