BAN Cool - Mercedes–Benz B6 Sprinter Versi Super LUXURY VAN

Dengan sentuhan konsep gol, dilengkapi tandas, mozek dan pencahayaan yang sangat super luxury van/ Kalah bilik tidur aku. Semua ni dibawa khas dari Lexanis Motocars. Dikatakan konsep ni boleh ditempah dan diubah mengikut kesukaan hati, janji duit penuh poket nak bayar. If not, just prefer modified viva or myvi.


BAN Cool - Mercedes–Benz B6 Sprinter Versi Super LUXURY VAN BAN Cool - Mercedes–Benz B6 Sprinter Versi Super LUXURY VAN Reviewed by BANkami Blog on August 06, 2013 Rating: 5

7 comments:

  1. sebijik mcm kat rumah aku.

    ReplyDelete
  2. gila ah. kalau aku modified kancil jadi mcm ni. ok tak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. baik ko amik kancil ko tu pi letak dlm hutan. dibaham rimau dgn ko sekali.

      Delete
  3. wow kalau sy buat bilik kebal jerk..ehehe

    ReplyDelete
  4. owner alphard pun boleh rasanya buat gini

    ReplyDelete

Powered by Blogger.