BAN Lampu - Perasmian Yang Berjimat Hanya Di Malaysia

Malaysia sangat mengamalkan penjimatan yang tahap cipan tanduk. Paling genius dengan memotong subsidi rakyat. Itulah dikatakan jimat paling munasabah dalam kepala otak ekonomist. Dengan menambah pelbagai jenis saham dan penjualan bon yang meletakkan pisau ditekak dikatakan satu pelaburan terbaik. Yang tak faham, akan angguk kepala dan kata untuk perkembangan poket kroni.

Tapi rakyat malaysia tak kisah. Sebab tak sampai lagi krisis macam greece. Melayu katakan, kena ludah atas muka pun buat dono je.


 Info Asal : GooglePlus
BAN Lampu - Perasmian Yang Berjimat Hanya Di Malaysia BAN Lampu - Perasmian Yang Berjimat Hanya Di Malaysia Reviewed by BANkami Blog on September 15, 2013 Rating: 5

4 comments:

 1. LEDANG – Seorang anggota polis berpangkat lans koperal menembak mati isteri dan bapa mertuanya sebelum menembak diri sendiri dalam kejadian di Felda Chempelak, Labis dan di Kampung Padang Lerek 1, di sini malam tadi.
  Isteri suspek berusia 26 tahun itu merupakan seorang kerani sekolah di Bandar Tangkak di sini manakala bapanya seorang iman di Kampung Padang Lerek 1, di sini.
  Dalam kejadian kira-kira pukul 7.15 malam, anggota polis itu dikatakan terlebih dahulu menembak isterinya di kuarters Pondok Polis Felda Chempelak di Labis, Segamat sebelum pergi ke rumah bapa mertuanya di Kampung Padang Lerek 1 yang terletak hampir 90 kilometer.
  Suspek, 28 tahun, dikatakan mencari ibu mertua tetapi gagal dan terserempak dengan bapa mertuanya yang ketika itu sedang bersiap-siap hendak ke masjid lalu menembaknya.
  ddd
  Suspek kemudian bertindak menembak diri sendiri dan rebah serta meninggal dunia di rumah bapa mertua, manakala bapa mertua yang cedera parah akibat terkena tembakan dikejarkan ke Hospital Daerah di sini tetapi disahkan meninggal dunia pada kira-kira pukul 8.15 malam.

  ReplyDelete
 2. org terengganu kn kaya. ada hasil minyak. tapi compare dgn kelantan.

  ReplyDelete
 3. ai lampu isyarat pun kena buat perasmian ke apa?

  Entri Baru Update : Cabaran RM10 Makan Tutti Fruiti

  ReplyDelete

Powered by Blogger.