BAN Politik - Raja Nusantara Tampil Tempelek Barisan Nasional (BN)

Hari curi-curi malaysia. Aku rasa satu tema yang perlu di utarakan. Sebab masalah curi di malaysia bermula dari peringkat tertinggi hingga peringkat terkecil. Nak buat macam mana derrr... Duit punya hal, manusia jadi bangang.

Aku dgr cerita banyak yang kekal pemilihan umnu kali ni. Tapi kes ni xleh lawan kes wawa yang paling hot. Mengalahkan situasi di gua musang. Dikatakan terdapat seorang pompuan bertukar jadi musang merah. Mungkin tahun depan kelantan akan membuka satu kelab bola sepak baru. "The Red Fox" FoxCave FC.


Info Asal : RajaNusantara
BAN Politik - Raja Nusantara Tampil Tempelek Barisan Nasional (BN) BAN Politik - Raja Nusantara Tampil Tempelek Barisan Nasional (BN) Reviewed by BANkami Blog on October 13, 2013 Rating: 5

5 comments:

  1. DONLOD TONGKU. TONGKU SENTIASA KEHADAPAN UNTUK RAKYAT JELATA NUSANTARA.

    ReplyDelete
  2. tongku pi white house mintak ketum lebih ke

    ReplyDelete
  3. macai mesti mengamuk ni

    ReplyDelete
  4. kalau curi elektrik biasanya kena denda atau penjara. Senyap je macam tak ada pape.

    ReplyDelete
    Replies
    1. macai tahu kenapa. kt tmpt ko msti ada macai. try tanya

      Delete

Powered by Blogger.