BAN Boros - Lim Guan Eng Bakal Miliki Mercedes-Benz S300L ?

Ni baru kharbar angin kus kus. Ribut taufan tak melanda lagi. Isu DAP dgn ROS pun tak settle lagi rasanya. Ni angin mercedes ditiup semboyan umnuuu.. Katanya Ketua Menteri Pulau Pinang segugur ni bakal memiliki Mercedes Benz S300L. Warna Palladium Silver lagi kauuu. Dengan Plat number PG1. Betul ke tak, belum pasti. Kalau LGE pakai, betul la tu. Teknik jimat kerajaan penang.

Daripada sumber katanya no.plate PG1 tu digunakan pada kereta toyota camry 2.5V yang digunapakai LGE sekarang. Dibeli pada harga RM113,500 tanpa cukai. Bawah BN rakyat jer beli kereta kena cukai. Katanya lagi merc ni dibeli dari Lowe Motors pengedar sah Merc di Georgetown, Penang. Pembelian tanpa cukai. Titik. Takde cukai. Ko beli viva myvi jer kena cukai. Patut bagi jer menteri ni pakai viva. Baru dia reti. Kata nak berjimat!

Tapi sumber ni tak sahih. LGE tak pasti lagi samada nak ganti or not. So ni cerita dongeng karya sendiri sumber planet pluto. Apa pun, 2014 tahun harga barang naik secara genap. Sempena tahun genap 2014.

Info Asal : ArenaKereta
BAN Boros - Lim Guan Eng Bakal Miliki Mercedes-Benz S300L ? BAN Boros - Lim Guan Eng Bakal Miliki Mercedes-Benz S300L ? Reviewed by BANkami Blog on December 31, 2013 Rating: 5

3 comments:

  1. bung mesti mengamuk kalau dpt tau ni. hahahahaa

    ReplyDelete
  2. selangor jer yg selamba naikkn gaji menteri. rakyat selangor dpt kenaikan harga dari BN. yummie

    ReplyDelete

Powered by Blogger.