BAN HargaNaik - Minyak RON97 Naik 5sen Bermula 8 Jan 2014. Senyap Jerr

Berhemah betul kenaikan minyak kali ni. Nanti macai cakap la. Alaaa 5 sen jer pun. Ko bukan pakai RON97. Ko pakai RON95 kan.. Katanya minyak ron97 ni ikut harga pasaran dunia. Harga pasaran dalam 2 minggu ni aku tengok menurun. Tak tau la kot aku tengok chart salah. Aku tengok pun dari chart broker yang ada license..

Korang balik ni, potong kereta, pergi beli kuda sekor then modified like this volkswagen.. Takde kena minyak. Takpun menteri pasola cakap, tak suka kenaikan minyak, pindah negara lain or beli minyak kat negara jiran.


Info Asal : facebook
BAN HargaNaik - Minyak RON97 Naik 5sen Bermula 8 Jan 2014. Senyap Jerr BAN HargaNaik - Minyak RON97 Naik 5sen Bermula 8 Jan 2014. Senyap Jerr Reviewed by BANkami Blog on January 08, 2014 Rating: 5

9 comments:

  1. bagus idea ko carlos. saper nk beli kuda. contact aku

    ReplyDelete
  2. alaa, korang ni 5 sen je, Lainlah kalau naik jadi RM 4.05 sen.
    Terima kasih P.M. kalau tak naik ni, mana nak ada duit Bayar BRIM!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaa.. betul tu. nanti duit brim tu topup la duit keter setahun kn

      Delete
  3. ye betul, P>M> is lejen!

    ReplyDelete
  4. agaknya duit BR1M dpt tampung tak kos minyak sethn?? huhuhhh makin tersepit rakyat .. tak tahu nak mengadu pada siapa. erk

    ReplyDelete
    Replies
    1. biro pengaduan awam kan ada. tak pun direct je facebook or twitter najib.

      Delete

Powered by Blogger.