BAN Politik - Rafizi Bidas KJ Diperbodohkan Blogger Umno

How cuteeee... spin sana sini.. Semalam ada KJ tweet pasal pemilihan PKR di kemaman.. Then katanya rafizi mengamuk. Mula2 aku nak post la pasal tu.. Tapi pikir balik, relax dulu lah.. Tunggu apa respon rafizi.. Sebab KJ mintak rafizi respon.. Now rafizi dah respon.. Pemilihan PKR tu dibuat di pejabat and bukan dewan. Kata rafizi lagi tu gambar palsu yang disebarkan blogger umno..

Isu yang disiarkan dalam tv3 berkenaan pangkah kertas calon bagi pkr, rasanya belum terjawab. PKR harus telus dalam pemilihan supaya selari dengan tema moto kereta jet mereka bawak.. Menegak keadilan..


(DariSungaiDerhaka)
BAN Politik - Rafizi Bidas KJ Diperbodohkan Blogger Umno BAN Politik - Rafizi Bidas KJ Diperbodohkan Blogger Umno Reviewed by BANkami Blog on April 30, 2014 Rating: 5

7 comments:

  1. Kesian kat KJ.. apa jawapan KJ lps ni

    ReplyDelete
  2. BORING LA ISU POLITIK NI.. KO TUKAR TOPIK LAIN BLEH TAK CARLOS.

    ReplyDelete
  3. turun esok 1mei...kita bantah umno

    ReplyDelete
  4. turun esok 1mei...kita bantah umno

    ReplyDelete
  5. Cerdik dan bijak sekalipun, kalau berada dlm kumpulan orang2 BODOH yg cerdik & bijak pun akan jadi BODOH.

    ReplyDelete
  6. KJ please... jangan rendahkan martabat ko dengan membuat kenyataan tanpa usul periksa... setakat ini menteri umno yang paling aku respek, ko sorang je.... please bro...

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.