BAN SoalJawab - Air Mani Di Jari, Kemudian Main Gosok Di Faraj. Hamil @ Tidak

Artikel ini sebenarnya tidak berunsur lucah tapi lebih sekadar berkongsi maklumat mengenai masalah-masalah yang dihadapi oleh seseorang. Jom kita ikuti kisah seorang saudara yang bertanyakan mengenai masalahnya ini

Adakah akan terjadi kehamilan sekiranya saya menggosok permukaan faraj pasangan menggunakan jari yang berkemung­kinan terdapat air mani?

Zuhaili
Muar, Johor

Berikut merupakan jawapan :

Air yang keluar dari faraj atau air mani yang keluar dari zakar lelaki akan bercampur aduk dan membolehkan sperma berkeliaran masuk ke faraj apabila ia bertemu. Ini kerana, selagi ada punca air, selagi itu sperma itu mampu bergerak.

Jadi, tidak hairan jika wanita yang masih dara boleh hamil jika air mani pasangan lelaki hanya dipancut di luar permukaan faraj kerana sperma ini mampu berenang selagi wujud bendalir biarpun sedikit.

Sama juga situasi apabila air mani yang dirembeskan ke dalam mulut seseorang. Jika air mani bercampur air liur itu diletakkan di permukaan faraj, maka ia boleh menyebabkan kehamilan walaupun seseorang itu masih dara.

Berdasarkan senario ini, jika jari anda terdapat air mani, adalah tidak mustahil pasangan anda untuk hamil.BAN SoalJawab - Air Mani Di Jari, Kemudian Main Gosok Di Faraj. Hamil @ Tidak BAN SoalJawab - Air Mani Di Jari, Kemudian Main Gosok Di Faraj. Hamil @ Tidak Reviewed by BANkami Blog on August 13, 2014 Rating: 5

5 comments:

 1. saper suruh letak air mani

  ReplyDelete
 2. ikat je, tiub fallopio tu, lepas tu pancutlah sepuas dan semaksimum mungkin, tak pregnat dah,
  hari-hari mau, hari-hari main!

  ReplyDelete
 3. johorian...kah kah kah

  ReplyDelete
 4. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete

Powered by Blogger.