Filem Lucah Melayu !

Kalau bercakap pasal agama, berkembur air liur. Kalau bab babi, kecoh satu malaysia. Habis keluar mufti dari tong tong. Bila bab cerita filem melayu terakhir.. Perrghhh.. Diam membisu, yang keluar cuma mohon boikot siaran. Same thing dengan kes terbaru mintak boikot program reality tv. Mereka dalam government, dengar kata pemerintah pun islam. But why tak bleh desak untuk kawal semua benda ni. Ofkos sebab money.. Tak pun takut ditukar kerja ke tempat lain. Yang ni aku nak persoal jugak pengarah, dengan kuasa yang ada, masih ketar lutut untuk menekan. Ok fine, atas ada lagi menteri.. Jemaah jemaah islamiah yang berkepala lutut disko lain..

Ditokok tambah lagi filem melayu sekarang yang perggghhhh... Budak umur 8 tahun pun bleh stim tengok adegan.. Dengan pakaian tak payah cakap.. Sambil bersyahdu "alhamdullillah".. Aku paham tak paham, okey paham. Sebab susah sangat nak tarbiah mereka yang dah jauh masuk ke jalan yang penuh kenikmatan dunia.. Money is everything, ada duit juta2, balik kampung bawak ferrari.. Mak nak marah jadi xmarah.. Bawak pak imam sekali, mau tersengih...

Now kecoh pasal filem lakonan fathia terbaru, katanya ada adegan ranjang.. Why not tangkap saja pengarah tu, bagi soal siasat dan kenakan tindakan setaraf dengan perbuatan yang bakal menjahanamkan gadis persis malaysia!

Gambar Fathie yg diedit. sumber  (Hmetro)


Filem Lucah Melayu ! Filem Lucah Melayu ! Reviewed by BANkami Blog on May 31, 2015 Rating: 5

8 comments:

  1. google jer.. berlambak gambar lucah

    ReplyDelete
  2. PATUT AKU CARI TAK JUMPA BLOG NI.

    ReplyDelete
  3. Admin.. kenapa http://bloglist-malaysia.blogspot.com/ tiada dalam bloglist tuan?

    ReplyDelete
  4. macam-macam hal la sekarang ni..
    tak tau ceritanya

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. Kenapa tak ade gambar bogel kat blog kau ni carlos? Frust btol laa... Gambor pon nk disensor? What the F***? Penat aku cari taw...

    ReplyDelete

Powered by Blogger.