• Politik Terkini

    Wednesday, February 6, 2013

    BAN Concept ~ Pejabat Google Negara Jajahan Zionis.

    Tel Aviv, Bandar zionis di israel. Penghujung bulan tahun lepas telah mendapat persetujuan google dengan membuka office di bandar tersebut dan telah siap dibina dengan begitu cantik sekali. Walaupun sedang merancang peperangan dengan palestin, mereka masih sempat membangunkan negara. Tetapi di palestin begitu menyayat hati. Damn u Lakhanat Zionis.

    Google memang tidak asing lagi, sebuah syarikat gergasi besar milik yahudi. Mesti ramai yang akan puji yahudi sebab bijak. Yang sebenarnya mereka kawal financial dunia, thats why mereka boleh maju. Duit tanpa had. Nak buat inflasi mana-mana negara senang. Nak jatuhkan saham mana-mana negara senang. Solution kalau islam nak bangkit adalah mengawal semula financial dunia. Bukannya duk demostrasi dan boikot membabi buta.

    Hopefully in future, akan ada seorang geniulis islam yang bangkit menyatukan golongan mabuk kuasa dan sibuk berfatwa karut marut. Korang ada tengok page anti ustaz azhar. Haaa, tula contoh kebodohan paling ketara umat islam harini. Bodoh piang dalam agama, tapi duk sibuk nak jatuhkan ulamak. Apa pun, dari bayar PSY 2 juta datang berjoget kuda di malaysia, baik bantu student buat research. Ibu Ibu Menteri nak joget PSY kot. nak kuruskan badan katakan. Hakktuiihh!!


    Info : CD

    10 comments:

    1. This comment has been removed by a blog administrator.

      ReplyDelete
    2. sangat cool. ofis kat malaysia, ada tak macam ni.

      ReplyDelete
    3. komen yg mengarut aku akan delete. komen la dgn penuh berhemah

      ReplyDelete
    4. interior design yg sgt cool, kondusif utk mencetus idea2 yg kreatif....

      ReplyDelete
    5. betul, aku setuju , yahudi kawal financial dunia..

      ReplyDelete
    6. google,mmg antara salah satu konglomerat terbesar yahudi.entah bila la org kita boleh celen otak yahudi neh....

      camno nk celen, bila student atau pengkaji nk minta dana tuk kaji/bangunkn sesuatu,mcm2 alasan diberi.tp bila nk berhibur,habis berjuta x berkira plak....

      ini semua poyooo!

      ReplyDelete
      Replies
      1. tengok sajalah bila student bersuara dlm politik. contoh adam adli. dia berjuang untuk dapatkan keadilan student. mcm2 kena fitnah. tak reti bersyukur la. selepas 55 tahun merdeka, baru sekarang nk bagi duit pada pelajar. tapi golongan pencacai umno ni buta hati. bodoh pemikiran.

        Delete