• Politik Terkini

    Saturday, March 16, 2013

    BAN Bangang Abadi ~ Kutuk Imam Masjid Sebab Hina Artis Versi AC Mizal

    Arits malaysia memang dayyum. Meleis islam  yang nak populariti tetapi tidak boleh menerima saranan islam. Hang bangang pun, tak payah duk backup artist yang terang-terang bangang tentang ajaran islam. Bodoh piau betul la mamat ni.

    ko letak gambar kat twitter dgn bini ko dah tak bertudung pun dosa. Tak payah tanya ustaz kat masjid duk pompam kutuk artis sebab melampau. Ustaz buat kerja yang betul. Dah memang artist malaysia takde popular sangat pun, tapi over nak menunjukkan ala hollyshit.

    Ni la di akhir dunia, mereka yang bangang cuba mempersoalkan teguran ulamak. Tak cukup dengan tu, campur aduk habis tentang politik. Dah memang politik bangang, dia tegur dalam khutbah jumaat, biar sedar sikit. Dah ramai sangat semakin bangang.

    Info Asal : OhArtis

    11 comments:

    1. bengap mcm ni, mesti artist umno

      ReplyDelete
      Replies
      1. kalau pakai seluar komek tertonjol mesti artis umno ni tak payah cakap islamlah bodoh

        Delete
      2. kalau pakai seluar komek tertonjol mesti artis umno ni tak payah cakap islamlah bodoh

        Delete
      3. artis seksi dlm umno dikira pejuang islam sebenar

        Delete
    2. geng parti lembu la ni.

      ReplyDelete
      Replies
      1. mesti najib bayar dia

        hahahaha

        Delete
    3. ko setakat buat lawak dlm astro cukup la. dah benda tak betul, terima jela teguran ustaz.

      ReplyDelete
    4. POYO! ini semua POYO

      ReplyDelete
    5. AC MIZAL TIPU DUIT AKU

      ReplyDelete
      Replies
      1. mesti ko beli gelang

        Delete
    6. artis sebenarnya dia ikut orng barat ,orng barat buat mcm tuh dia buat mcm tuh ..tuihh x payah lah wehh drpa ko berlakon mmbuatkan orng tengok dan sedih kelakr ke mrh ke ,,membuatkan orng yng mlhat cerita yng dilkonkan itu seperti orng bodoh,aku thu itu sebnarnya reality sbnarnya ..baik pergi mmpus je artis2 nih, x ada nilai lngsung

      ReplyDelete