• Politik Terkini

    Thursday, June 13, 2013

    BAN GilaSeks - Pakar Bedah Rogol Rakam Pesakit (6 Gambar)

    Gila punya doktor. Tapi benda ni bukan berlaku kat malaysia, berlaku kat china. Aku syak DR ni banyak tengok filem lucah, sampaikan terpengaruh untuk rakam aksi rogol pesakit. Bangang punya DR. Tapi bukan semua orang kat china macam ni, cuma segelintir jer perangai kebabian terserap masuk.

    Gadis ni dirogol apabila, surgeon ni tengok pesakit tersebut dalam khayalan anesthetic, then nafsu bangang mula memuncak. Surgeon tu jugalah yang merakam aksi tersebut. Bila pompuan tu sedar, dia rasa ada something tak kena, then pergi buat laporan polis. Surgeon bangang ni kena tangkap.


    Info Asal : IndoNewYork

    11 comments:

    1. macam sial.. kat china ni selalu keluar kes bodoh. makan babi banyak sangat. ni la jadinya.

      ReplyDelete
    2. lenkali, kalau pi hospital kt china. kena jaga2. sana byk herba kuat. tu rakyat depa jadi kuat seks.

      ReplyDelete
    3. apalagi doktor China mau??

      ReplyDelete
      Replies
      1. mau chinadoll. kote keras, mana nk tahan. butoh hang!

        Delete
    4. Kesian kt wanita tu. ingat pergi hospital boleh sembuhkn penyakit. tapi dapat bala yg memalukan.

      ReplyDelete
    5. kita yang ramai2 dok skodeng ni, takdak sapa ke nak gi report polis? ke semua pon dah keras?lol

      ReplyDelete
      Replies
      1. kuat nafsu ko. tgk gambar kecik mcm ni pn dh stim. tu kt china la dolll..

        Delete
      2. ko plak takde nafsu ke? bek ko gi jumpa Dr Thambi cepat2 kasi setel ko nye problem.kang bini ko lari, sapa yang susah? mereka dan keluarga mereka?

        p/s..memang la video tu kat china? nape? yang ko selalu tengok tu dari papua ke?

        Delete
      3. anon kaki seks detected

        Delete
    6. sape xstim sikit pon die gay..!kahkahkah

      ReplyDelete
    7. dasat siot perangai doktor mcm nih..

      ReplyDelete