• Politik Terkini

    Monday, July 8, 2013

    BAN BolaSipak - Safiq Rahim(Copot) Jangan Balik Selangor Versi Dondang Sayang Red Giant

    Sudah jatuh ditimpa uang, orang tidak suka, aku berUang. Ni ada satu video daripada fans red giant yang menyanyi sorakan dendang sayang menyatakan ketidakhinginan safiq rahim kembali ke sisi red giants. Red giants dikatakan akan bersama red warriors menjelejah antara benua asia tenggara sekali lagi pada tahun 2014 ni. 2 tahun berturut-turut Red Warriors dan Red Giants dapat berjln pusing asia tenggara. Mohon South Tiger Wood main jalan-jalan cari makan dalam malaysia saje yea. Tunggu 2015 pula.

    Pada aku, red giant nak menyanyi dondang sayang ke, nak joget kuda kepang ke, nak berdikir barat ke. Copot tetap masyuk riban ribun. Apa pun, kita tunggu aksi piala malaysia.



    Info Asal : Ciku Remaja

    9 comments:

    1. apa nk risau, kt JDT gaji dia dh besar. xmain pn xpe. xsakit kaki.

      ReplyDelete
    2. kesian copot. penyokong selangor pn xnk dia kembali.

      ReplyDelete
    3. aku sebgai penyokong selangor menyokong penuh safiq tidak join smula selangor.

      ReplyDelete
    4. aku sbg penyokong selangor sokong Khairul Fahmi Che Mat dan Badri Razi join Selangor musim depan.. Tiga-tiga piala Selangor akan conquer!!!

      ReplyDelete
      Replies
      1. tak payah nk buat kebuluq mcm JDT. hangpa ada copot. anak rajagopal. hahaha

        Delete
    5. haha...provokasi secara sihat....

      balas!!

      ReplyDelete