• Politik Terkini

    Wednesday, July 24, 2013

    BAN Military - Kenderaan Perang Yang Dijual Secara Sales Di EBAY

    Ebay sebenarnya ada membuat jual beli serta bid kenderaan yang perang lama dan boleh dibeli sesiapa saja. Rasanya kalau kat malaysia kena lepas kastam dulu la. Yang pasti duit korang kena penuh poket a.k.a paypal kena ketat dengan duit, baru sedap membeli kat ebay.

    Nanti ada ratusan juta paypal, bleh aku pi shopping sebiji motor perang zaman purba. #LOL

    1962 DNEPR k-750 URAL-Current Bid:US $8,700.00-Location: Khmelnitsky, Ukraine
    1961 GAZ 69 Military Russian Jeep-Current Bid: US $128.50-Location: Kmelnicki, Ukraine
    "TONKA" 5 Ton with 1600 R 20's-Current Bid: US $5,000.00-Location: Alamogordo, NM
    2K11 KRUG-M + missiles + crane on Ural chassis, from Polish Army ORIGINAL!-Current Bid: US $60,000.00-Location: Tarczyn, Poland
    1975 Volvo TGB 11 Custom C303 Camper-Current Bid: US $18,000.00-Location: Santa Cruz, CA
    2013 New AM General M998 M1037 Military Hummer H1 Humvee hmmwv Cummins-Current Bid: US $40,800.00-Location: Unionville, IN
    1999 M35A3 Deuce and a Half 2.5 ton Military Cargo Truck W/LOTS of Extras-Current Bid: US $9,000.00-Location: Sugar Land, TX
    M816 WRECKER M35A2 M818 M35A3 M37 M151 M38 TOW THEM ALL-Current Bid: US $13,555.55-Location: Brackney, PA
    Gamma Goats M561 or M792 your choice-Current Bid: US $4,500.00-Location: Tucson, AZ
    Willys : CJ2A ARMY MILITARY WW2 JEEP-Current Bid: US $10,900.00-Location: Brigantine, NJ

    Info Asal : Complex

    7 comments:

    1. 2k11 bleh order sebijik. standby utk demostrasi lawan polis. hahahaha

      ReplyDelete
    2. perghh! ni rare.. yg moto tu mcm dlm kaptain amareka

      ReplyDelete
    3. Replies
      1. aku ada sebijik. ko nak?

        Delete
    4. Jeep MacGyver tu aku nak beli! Esok terbeliak biji mata korang. Hehe.

      ReplyDelete