• Politik Terkini

    Monday, August 26, 2013

    BAN EPL2013 - Jaringan Cardiff City 3 VS Man. City 2

    Damnnn it!! Kekalahan pertama man.city dengan pelawat baru EPL. Apa yang aku tengok semalam, pertahanan cardiff memang cun, walaupun kawalan ball city yang control. That's why the special one pun bagitau dia sangat risau dengan pertemuan pasukan yang baru naik ke liga utama. Semangat mereka tu seolah terkena lebihan air ketum yang sangat super!

    The Citizen!

    4 comments:

    1. kah kah kah kah. PADAN MUKA!

      ReplyDelete
    2. buat hidung si malky mackay kembang la tu kan...hoho..start sokong cardiff sudah..

      Mr. Santiago..sudi tukar bloglist tak?? dah letak link BANkami kat sidebar bloglist..
      http://www.edisiblogger.com/

      Thanks..

      ReplyDelete