• Politik Terkini

    Friday, August 23, 2013

    BAN Geek - Review Samsung Galaxy S4 Zoom Yang Murah Dan Superb!

    Adakah ko berminat sharing gambar yang gila comel, gila cun, gila seksi, gila hot dan pelbagai lagilah. Yang pasti semua tu senang di upload untuk sharing dan gambarnya superb clean and smooth. For those yang pernah guna samsung galaxy camera, semestinya sangat berpuashati dengan camera tersebut. But nor, samsung s4 zoom merancakkan lagi camera samsung dengan lebih up to date.

    Samsung galaxy s4 zoom telah lama dikeluarkan tapi tak ramai yang guna. Apa yang menarik, we can talk and share. Through ipmart, korang boleh dapat dengan harga RM 1436 termasuk pos. Dengan spesifikasi 16 megapixel camera, anak beruk menyorok pun ko bleh amik.

    Info Asal : iPmart

    5 comments:

    1. utk mereka yg minat kamera. ak pn rs ni yg terbaik.

      ReplyDelete
    2. laju sangat samsung ni keluar produk. bulan ni beli s4, bulan depan dah nak keluar note 3



      Entri Terbaru Di Update 3Saat Lalu : Mandi Sambil Menderma

      ReplyDelete