• Politik Terkini

    Monday, August 5, 2013

    BAN Keliru - Sex, Syariah Complaint, SchoolChildren And ...

    Edukesen sarkartis yang sangat win. Nak cakap direct tak bleh, kalau buat style suka-suka bercakap sambil kompius hope ada yang faham. Memang banyak konfius sekarang, dengan majlis fatwa tidak bertindak secara adil dan agresif dan ketua ketua aguma seolah diam diri dalam isu yang semakin meruncing.

    Plus added syiah sunni. Totally 100% lagi pening.

    5 comments:

    1. sindiran yg bagus.

      ReplyDelete
    2. go go go power rangers!

      ReplyDelete
    3. Dalam dunia ini, boleh dikatakan 88% banyak yg keliru. Termasuklah blog si Carlos hak satu lagi ni, http://mandimayat.blogspot.com. Itu pasal aku pon keliru masa mula2 blog mandi mayat tu di tubuhkan. Aku ingat blog cerita pasal cara-cara nak mandikan mayat secara terbaik dan sempurna, rupa-rupanya blog vegetative @ health unsuspicious. Serius, konfius aku dibuatnya. Apa-apa pun try tanya si empunya blog mandi mayat tu, pasal apa dia pilih domain mandimayat.blogspot.com.

      ReplyDelete
    4. so cmne nak settel benda ni? eh raya dh nak dekat so Selamat Hari Raya, 0-0 lah hahahahaha XD

      ReplyDelete