• Politik Terkini

    Monday, August 5, 2013

    BAN Penculik - #FindAisyah Akhirnya Budak Hilang Dijumpai. Comel

    Pagi tadi dalam mata mamai aku ada tengok prince of noob datang komen kat bankami dan posting budak hilang dan mintak tolong cari. Details ko bleh baca kat buasirotak. Lunch ni saja buka twitter yang lama terpusuk bau hangit. Rupa2nya ada trending yang hot pasal #FindAisyah. So, aku check tengok then sorang ada tweet si aisyah tu dah jumpa. Alhamdullilah. Berkat geng twitter sebarkan kasi hashtag top.

    Suspek dah ada, kita tunggu tindakan polis.

    Info Asal : Buasir Otak, Twitter

    14 comments:

    1. alhamdullilah. semua selamat.

      ReplyDelete
    2. berkat doa syiah.. budak ni dah dijumpai... syukur

      ReplyDelete
      Replies
      1. Eh.. kau tau tak syiah tu laknatullah sesat lagi menyesatkan. Jgn cuba nak perasan. Nampak sgt syiah ni sesat dan tersasar dari ajaran Islam sebenar sbab dia tau yg doa syiah aja yg dikabulkan..

        Delete
      2. Dah dah, jgn bermusuh lagi. balik kepada al-quran dan sunnah. tak kemana syurga dan neraka kalau asyik bergaduh

        Delete
      3. puak yg kononnya islam sebenar.. asyik nak gaduh je... kitorang pun berdoa agar budak tu selamat.. takkan benda tu benda jahat...

        Delete
    3. heran aku. psl budak ni pn nak babit syiah sunni ke. ape ko ingt ko pertahankn tu dah syurga ke. berbalik pada sunnah nabi muhammad s.a.w

      ReplyDelete
    4. mengikut laporan, yg culik tu bapa dia sendiri. ada yg kata, mak dia sendiri yg serahkan dia kpd lelaki yg hendak dikahwininya...mmm ntah mn 1 yg betul

      ReplyDelete
      Replies
      1. 2-2 betul mak dia serahkan betul pastu laki tu apa lagi ambil dan culik, dan lelaki tu pulangkan balik menurusi kakak nya yg di hantar ke bli polis, ang leh cek kat the star ngan sinar harian

        Delete
    5. Berkat doa pak nujum mandimayat.blogspot.com. Err.. Ko tanyalah si Carlos.

      ReplyDelete
    6. motif laki tu culik sebab apa agaknya kan

      ReplyDelete