• Politik Terkini

    Sunday, September 15, 2013

    BAN BogelPic - Snapseed, Google+ Photo Yang Edit Tahap Seksi

    Google+ walaupun tidak sefemes facebook tetapi lebih sedikit popular daripada frenster dan myspace yang telah lama berkubur. Maksud aku bukan berkubur takde langsung. Tapi takde penghuni sangat. Tak leh mengalahkan facebook dan google+. +Google+ Photos  harini hadir dengan satu implikasi baru dalam shared gambar. Yang mana korang bleh edit macam instagram. Pendapat akulah. Apps ni dikatakan boleh digunakan pada android, iOS dan destop pc. Ada user komen, takleh guna pada window phone. Kesian Nokia.

    4 comments:

    1. wow!. tapi kt window phone xleh ke carlos. hampeh.

      ReplyDelete
    2. ohsem. tak tahu pulak G+ boleh buat macam tu

      Entri Baru Update : Cabaran RM10 Makan Tutti Fruiti

      ReplyDelete