• Politik Terkini

    Thursday, April 3, 2014

    BAN Sadis - Rogol Wanita Hamil 7 Bulan, Lebih Hina Daripada Seekor Babi !

    Kelantan nak buat hudud.. Elok sangatlah.. Ada hudud baru perogol ni kenal erti rasa siksa kena rejam depan orang ramai.. Tapi kes ni aku tengok macam dirancang.. Maksud aku rancang nak rogol la.. Bini orang ni pun umur 21 tahun, masih muda.. Lewat malam, dah suami takde rumah.. Pergi jalan rumah kawan. then ajak la adik kawan tu teman pergi kedai.. Boipren adik tu ikut sekali.. Lepas tu buat taik kat tengah jalan, Adik kawan and boifren dia tinggalkan pompuan ni (bini orang) kat satu wakaf.. Ada 2 orang laki menunggu.. Apa lagi, yang laki 2 orang ni pun call kawan yang lain.. Datang rogol beramai-ramai secara bergilir..

    Dalam cerita ni, suspek utama adik kawan dia and boipren adik kawan dia.. Tangkap, pukul, bogelkan and tarik dengan kuda keliling kampung..


    Seorang wanita hamil tujuh bulan mendakwa menjadi mangsa rogol lima lelaki ketika keluar bersama rakannya untuk membeli makanan di Tangok, malam Isnin lalu.

    Ketua Polis Daerah Bachok, Deputi Superintendan Abdul Hamid Che Ahmad berkata:
    Mangsa, seorang suri rumah berusia 21 tahun keluar dari rumahnya di Kampung Kuchelong, kira- kira jam 10.30 malam untuk ke rumah rakannya di Tangok.
    Setengah jam kemudian katanya, mangsa mengajak adik kawannya ke kedai untuk membeli makanan.
    “Tiba di tengah jalan, teman lelaki adik rakannya menghalang perjalanan mereka dan mengarahkan mereka menurutinya ke sebuah wakaf di tengah sawah di Kampung Kuau.
    “Adik rakannya dan teman lelakinya meninggalkan mangsa di wakaf itu bersama dua lelaki lain. Salah seorang lelaki tersebut memarahi mangsa yang menghantar khidmat pesanan ringkas (SMS) kepada rakannya agar menjemputnya. Lelaki itu kemudiannya menghubungi tiga lagi rakannya yang menunggang motosikal,” katanya.
    Menurutnya, semua lelaki terbabit bergilir merogol mangsa dan mangsa hanya dihantar berdekatan rumah rakannya kira-kira jam 4.30 pagi.
    "Mangsa membuat laporan polis di Balai Polis Tawang pada 1 April.

    "Difahamkan, mangsa berkahwin dengan seorang pemandu lori yang kini berada di Kuala Lumpur. Mereka  mempunyai seorang anak berusia 5 tahun," katanya.

    Info Asal : SinarHarian

    8 comments:

    1. babi pun tak rogol paksa.

      ReplyDelete
    2. suspek utama 2 ekor tu.. apehal pi tinggal kat wakaf.. mcm rancang jer

      ReplyDelete
    3. tindakan segera perlu diambil !

      ReplyDelete
    4. Diaorg kawin lepas ni, bini diaorg kena rogol mcm ni. Baru diaorang rasa.. Hidup ni KARMA. tak selamanya senang lenang.

      ReplyDelete
    5. huiyoo. 4.30 pagi baru hantar balik, ini bermakna, setiap 1 Orang lelaki tu "pakai" 1 jam. Memang "POWER" orang KELANTAN ni. Nasib baik 5, kalau 14 orang yang pakai, Mahu tengahari esoknya diaorang hantar balik.

      ReplyDelete
    6. Wah.. perkongsian yang sangat bermanfaat. Terima kasih admin. Tips Ibu Hamil

      ReplyDelete