• Politik Terkini

    Thursday, July 24, 2014

    BAN #Zionis - Astro Beri Penganugerahan Pada Syarikat Israel ? Boikot @ Bangang

    Yang ni mula disebar dalam internet.. Nak boikot astro sebab melalui laman web haaretz ada menyatakan syarikat amdocs yang dikatakan pemiliknya adalah israel.. Tup tap astro bagi anugerah la pulak... Semalam ada syarikat dari IOI yang supply minyak kelapa sawit ke israel.. Dalam cerita pungpang dari SAMM.. Duk kata kat felda.. Ada seorang commenter C++ bagitau syarikat tu bukan felda.. Tapi IOI.. Katanya ada bersangkut paut dengan anwar ibrahim ..Kesahihan masih tak pasti...

    Dalam BSKL malaysia.. Ada berapa company terbesar israel yang menjadi penggerak utama indeks BSKL. Yang tu korang taknak suruh boikot jual semua saham company israel.. Paling utama, kerajaan sendiri yang bertindak.. Kalau setakat kecoh macam ni.. Takde effect pun.. Cuba bagi tekanan pada syarikat israel... Tak pun pekerja letak jawatan secara beramai-ramai.. So, nak tak umat islam sendiri kena bangkit bangunkan produk sendiri.. Yang paling banyak air berjuzuk juzuk al-quran.. Sampaikan air soda pun ditiup sekali.. Tak paham aku minda macam tu...


    (Asyraf Wajdi Dusuki)

    5 comments:

    1. sejauh mana nak boikot.. aku pn tak tau/./

      ReplyDelete
    2. boikot kejap. lepas reda ni.. yahudi tabur duit.. gelap mata.. tak jadi boikot

      ReplyDelete
    3. boikot!!! jom pakai skybox ramai-ramai pulak

      ReplyDelete
    4. Final amendments to US Commerce Department data released on cheap jordans the 23rd, the third quarter of this uggs outlet year, wholesale jordan shoes US real GDP grew at an annual rate of 5%, higher christian louboutin than the previous estimate of 3.9 percent. This Cheap Louis Vuitton Handbags is the fastest since the christian louboutin shoes third quarter of 2003 the growth rate of Christian Louboutin Daffodile the US economy over the same period of history, much higher than cheap nike jordan shoes generally expected by scientists previously.Analysis Bags Louis Vuitton of Three-quarter US economic growth christian louboutin remise 50% reasons, first by pulling a strong personal and business consumer spending. uggs on sale The Discount Louis Vuitton third quarter of this Air Jordan 11 Gamma Blue year, discount christian louboutin US consumer spending grew at an annual ugg australia rate of 3.2%, the most since the ugg pas cher fourth discount nike jordans quarter of 2013 the fastest. Second, third-quarter US corporate fixed investment grew by 8.9%.The second quarter of ugg boots 2014 the US Discount LV Handbags economy grew at an annual rate of 4.6%. Affected by cold weather in the first quarter of the US economy declined at an annual rate of 2.1%. Economists expect the pace of the US ugg economy in the fourth quarter Christian Louboutin Bois Dore of Cheap LV Handbags this cheap christian louboutin year has slowed, expected annual rate of growth of ugg soldes around 2.5%.

      ReplyDelete