• Politik Terkini

    Thursday, January 1, 2015

    BAN Bodoh - Stesen Minyak Caltex PJ Tidak Turunkan Harga Minyak !

    Persoalan aku.. Jika tindakan diambil, apakah jenis tindakan yang akan dikenakan. Tarik lesen, tidak boleh menjual minyak lagi atau denda tidak melebihi 100k. Atau tindakan yang lebih teruk lagi. Nak kata tak dapat notis harga minyak terkena. Tak logik akal. Stesen tu kat area bandar kot.. Bukan area pedalaman dalam hutan line celcom pun takde.


    (sukanstartv)

    4 comments:

    1. boikot besar besaran! biar dia reti!

      ReplyDelete
      Replies
      1. Betul tu....stok lama tak kan dia nak jual harga baru, dia bisnis bro.... Esok kau pegi isi semula....dapat la harga baru. Bertahun2 tunggu minyak murah....sabar kejap 24 jam x boleh ka

        Delete
      2. kepala hotak ko nk sabar. dhtu time minyak naik harga. reti pulak naikkan tanpa tunggu. pengguna tak bodoh la! sial la yg backup.. bisnes kepala hotak hang!

        Delete
    2. Klu ikut pengalaman aku la, stesen minyak x boleh set meter harga minyak yang baru sbb diaorg xde kuasa nak wat n salah disisi undang2. Company aku pernah amik project ni. Start kul 12 malam harga minyak baru kitaorg kena g ke stesen minyak untuk set harga baru. So saper yang beli minyak sblum harga baru diset, mmg kena charge harga lama la. klu tgk resit tu dia isi dlm kul 6 pagi lebih. Maybe company yg set meter tu x smpi lagi or stesen tu saja mlambatkan.

      ReplyDelete