• Politik Terkini

    Thursday, December 17, 2015

    Kisah Babli Maka Lahirnya Uber

    Kat malaysia pemandu teksi marah gila kat GrabTaxi dengan Uber ni. Apa benda la ko nak marah. Nak dapatkan pelanggan bagi la servis yang murah dan berpatutan. Servis yang tiptop, baru pelanggan tertarik.

    Kisah Babli ni dah tersebar serata dunia and maybe lepas ni Uber ni dapat perkhidmatan teksi percuma seluruh dunia kot melalui syarikat #Uber.. Maybe la, tapi syarikat uber takde bagitau pun lagi.

    Babli ondaway nak ke hospital then call uber suh datang amik, dalam perjalanan dia sakit perut sangat. Dalam teksi uber tu ada lagi 2 penumpang, so driver suh penumpang tu turun kejap untuk bagi keselesaan pada babli melahirkan UBER dalam teksi #UBER nya.. Maka lahirlah #Uber


    (Hmetro)

    2 comments: