BAN Snow ~ Aksi Mandi Kristian Ortodoks Dalam Holy Water Beku (12 Gambar)

Listen Listen Listen. Ini adalah acara keagaamaan kristian ortodok di russia. Harap mereka yang beragama lain jangan buat tohmahan mendadak. Setiap agama ada upacara sendiri. Di sungai gangga, di mekah dan macam-macam tempat lagi. Yang sadis adalah golongan atheist yang hidup seperti tunggul kayu. Tiada pegangan, yang ada cuma kepercayaan sains tahyul.

Semangat keagamaan yang tinggi golongan kristian ortodok untuk mandi holy tidak menyekat mereka untuk terjun mandi dalam kolam holy, walaupun dalam keadaan sejuk beku. Kenapa mandi holy, aku dengar cerita mandi holy ni untuk menyucikan dosa bagi mereka yang beragama kristian. betul ker tidak, aku tak pasti.

Tapi isu kalimah allah untuk digunakan di malaysia dalam bibble, tetap aku tak sokong. Mari kita tengok acara mandian holy di tempat sejuk beku.


Info : RT
BAN Snow ~ Aksi Mandi Kristian Ortodoks Dalam Holy Water Beku (12 Gambar) BAN Snow ~ Aksi Mandi Kristian Ortodoks Dalam Holy Water Beku (12 Gambar) Reviewed by BANkami Blog on January 21, 2013 Rating: 5

23 comments:

  1. Baik aku mandi dlm tab dgn air panas..lagi best.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ape masalah ko? kicap nak?

      Delete
  2. Replies
    1. kalau ad kt mesia, konfirm jd isu politik..tp infuture xtau la..

      Delete
  3. aku tak sokong jgk Allah digunakan dlm bible. bimbang nty budak2 yg baru nak belaja agama islam keliru...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu..hopefully bnda ni cpt diselesaikn..tp kot geng polifag ni amik buat isu..melarat jd makin teruk..tapi, kenapa sultan2 xbersatu utk banteras yea..

      Delete
    2. isu ni xkn timbul melarat jika menteri tidak bangang.

      Delete
  4. Dah Dah Dah..asyik politik jer. skng kita ada masalah lagi besar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dulu dia suka makan maggi, sekarang kena penyakit. tulah masalah dia.

      Delete
  5. wahh.. sejuk gile tu.. mnd air sejuk pn dh menggigil.. inikan plak msuk dlm tu.. hohoho..

    ReplyDelete
  6. wow!! gila la..

    *.tukar header ek... listen2... kih kih kih

    ReplyDelete
  7. isu kalimah Allah dlm bible dah lama ade kt sabah/srwak ..tp hairan gak npe baru timbul isu ni...
    kalau korg nk taw... org2 non muslim kt sabah/srwak jugak guna BIN/Binti dlm IC deorg...n guna nama islam lg... xjadi isu pon sblm ni...
    oh m'sia ku...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko biar betul ni? ada bukti x? email kt aku.

      Delete
  8. xpayh nk bukti kn tggl jak kat sabah 10 thn n tgk sndri integrasi kt sna wahai admin palui!

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.