BAN Awesome ~ Gambar US Marine Yang Winnable 2013

Aku sendiri tak tahu masa mana mereka take this awesome pic latihan ketenteraan US Marine. Yang pasti lens yang digunakan sangat incredible. Aku nak bagitau gambar yang diambil sangat menguji minda. Bukan perkara berkenaan US Marine. Itu ko google je la.

US yang memang sangat popular dengan menunjuk kekuatan perang mereka tetapi kecut nak berhadapan dengan iran. Iran sebuah negara islam, walaupun syiah, aku tetap sokong pendirian iran yang islamic dari banyak perkara. Harap-harap islam dapat wujudkan sistem perbankan sendiri dan diguna pakai untuk negara yang ingin menjalin kerjasama dengan mereka. Secara tak langsung menghapuskan sistem perniagaan hutang zionis.

Tapi ia memerlukan masa puluhan tahun, kerana masyarakat telah terbiasa dengan budaya hutang dan telah menjadi babi yahudi secara paksa rela. Secara terus, impian zionis untuk mengeluarkan product manusia babi telah berjaya sedikit demi sedikit. Dengan pengetahuan orang ramai, tetapi terpaksa turut. Berikutan semua government di dunia tunduk kepada World Bank dan IMF.


Info Asal : BS
BAN Awesome ~ Gambar US Marine Yang Winnable 2013 BAN Awesome ~ Gambar US Marine Yang Winnable 2013 Reviewed by BANkami Blog on March 18, 2013 Rating: 5

10 comments:

  1. mohon amerika hantar tentera serang filipina.

    ReplyDelete
  2. dia pakai kamera nokia ni.

    ReplyDelete
  3. Ini semua dakyah freemason!

    ReplyDelete
  4. Kenapa dengan gambar peluk nenek tu LOL

    - Admins blog 3 dalam 1
    http://blog3dalam1.blogspot.com/

    - Facebook fan page
    https://www.facebook.com/MingHuiRaingerzAwesomeCollections

    - Ping blog artikel @ Facebook
    https://www.facebook.com/groups/kakipingdotcom/

    ReplyDelete
  5. admin syiah sokong iran... iran n amareka n israil sama je... satu geng..

    ReplyDelete
  6. islam mcm kita jugak BN PAS SYIAH SUNNI YAHUDI DAN zionist ini adalah penyebab islam bermusuhan sesama sendiri

    ReplyDelete

Powered by Blogger.