BAN SultanSulu ~ RM 50K Untuk Kematian Sultan Jamalul Kiram III

Tawaran ni terbuka kepada semua. Ditawarkan oleh seorang blogger sadthinks. Dia juga menawarkan 5k untuk sesiapa yang dapat tampar muka "kurang ajar AhBeng". Paham-paham sendiri la siapa.

Pendapat aku, benda ni akan mengeruhkan lagi keadaan antara malaysia dan filipina. Anonymous Cebu, hackers group dari filipina juga telah melancarkan serangan OPS Malaysia yang mana menyokong tindakan sultan sulu dan claims sabah sebagai filipina.

Ada info daripada kerabat sultan sulu bagitau, mereka tidak mahukan peperangan. Mereka gembira kaum sulu dapat hidup aman di sabah. Dan serangan itu adalah daripada puak yang terkeluar.

Terlalu banyak info dan media besar filipina dan luar negara memanaskan lagi keadaan. Sehingga kini satu sidang parlimen tergempar masih lagi tidak dibuat. Hopefully perkara ni akan berdamai.

Keduanya adalah islam. Sebab tu amerika tidak masuk campur. Zionis hanya gelak dari jauh.


Info Asal : SadThinks
BAN SultanSulu ~ RM 50K Untuk Kematian Sultan Jamalul Kiram III BAN SultanSulu ~ RM 50K Untuk Kematian Sultan Jamalul Kiram III Reviewed by BANkami Blog on March 06, 2013 Rating: 5

5 comments:

 1. Gila ah..biar betul mamat nih!!

  ReplyDelete
 2. israel ketawa. sebab sesama islam bergaduh sampai berperang. Mereka teruskan agenda kuasai baitulmaqdis. akhirnya tiada satu pun umat islam bergabung.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Israel dh tenang.islam dh bpecah.kat malaysia dh ad 3 puak.pas pkr umno.siapa pembela?

   Delete
 3. pasal bangsat ni la negara kita jadi huru hara!

  - Admins Blog 3 Dalam 1

  http://blog3dalam1.blogspot.com/

  ReplyDelete
 4. Ingin menjana pendapatan tambahan ;) ;) :0..Mari sertai kami dan daftar di :

  http://www.yournetpay.com/index.php?refcode=48831

  ReplyDelete

Powered by Blogger.