BAN Politik - Rafizi Di Saman Kerana Mendera Mental & Emosi Suami Sharizat ?

Rafizi telah mengeluarkan kenyataan dan berjanji akan menggegarkan lagi dengan berita tentang penyelewengan yang berlaku dalam kerajaan. Itulah kata-kata rafizi selepas mendapat mandat sebagai ahli parlimen. Ahli parlimen lain tak ramai yang buat statement akan membuat sesuatu untuk rakyat. Sekarang wakil PR semakin ramai dalam parlimen dan secara tak langsung menekan segala kementerian dan jabatan menjalankan kerja dengan telus dan adil untuk rakyat. Bukannya untuk duit poket sendiri.

Rafizi menyatakan lagi, dia disaman oleh suami sharizat berkenaan isu lembu NFC, jangan lepas ni terpelek atas muka dan semua buat diam sudah. Rafizi juga menyatakan suami sharizat menuntut kerana penderaan mental dan emosi.

Murid-murid sekolah taknak saman ke cikgu sebab tekanan emosi belajar. #LOL


Info Asal : RafiziRamli
BAN Politik - Rafizi Di Saman Kerana Mendera Mental & Emosi Suami Sharizat ? BAN Politik - Rafizi Di Saman Kerana Mendera Mental & Emosi Suami Sharizat ? Reviewed by BANkami Blog on June 24, 2013 Rating: 5

8 comments:

  1. kami SAMM ada dibelakang. teruskan pembongkaran rafizi!

    ReplyDelete
  2. aku tekanan nak berak, perlukah aku menyaman syarikat jamban?

    ReplyDelete
  3. Mak ai.. sampai takleh nak jlnkan tggjwb sbgai suami!! Ini mesti kes Shahrizat complain sejak Rafizi bongkar kes NFC, Dato' Salleh selalu menolak bila ajak main. Wow..ingatkan Sharizat dah putus darah rupanya masih kuat nafsu cam lembu gak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hang jgn ingat tua-tua xpower!

      Delete
  4. So lepas nie yang tertuduh dan di tuduh sebarang kes jenayah boleh jadi jutawan ler...saman balik penuduh sebab menyebabkan tekanan mental, malundan kerugian ...MALAYSIA TERBAEEKKKK

    ReplyDelete
  5. nak saman admin, tekanan tak dapat first komen!!!

    ReplyDelete
  6. politaik ni mmg takkan habis la bodohnya tu...

    ReplyDelete

Powered by Blogger.