BAN Alvivi - Menghina Islam Dengan Promosi Berbuka Juadah BABI

La nie, NGO mana nak tampil pi sound mamat dan minah 2 ekor ni. Haritu duk promosi nak buat seks gangbang, sekarang duk promosi selamat berbuka puasa dengan juadah babi. Bodoh ka apa, babi tu mmg dilarang dalam islam. Macam sial perangai, yang paling sial letak logo halal. Jakim nak berdiam diri je ke, main guna logo halal then tulis berbuka bersama BABI. Tak payah seloroh pakai ayat bak ku teh. Semua tau tu adalah BABI.

Sebabkan 2 ekor yang suka seks bebas ni lah yang memburukkan bangsa cina. Sepatutnya mereka hormat pada bangsa cina yang beragama islam. Niat nak ucapkan selamat berbuka puasa tu takpa lagi, ni sekali ko promote BABI tu watpa!


Aku bulan-bulan puasa nie duk tahan gak takmau nak kata-kata kat orang. Sampaikan video kapel seminggu yang blogger2 duk amik port riuhkan pon aku x kutuk apa2. Tapi bab gambaq 2 ekor atas nie memang bikin aku panas. Kalau dia kutuk aku xpa sebab dah berlambak2 yang kutuk aku kat blog nie. Bukan blog ja, facebook pon ada yang ada gak. Tapi aku takdak hal semua tu. Kerajaan pon aku lawan kalau tak betul, inikan pulak manusia2 picisan.

Bab gambaq atas nie memang mencemarkan kerahmatan bulan ramadhan. Masuk hari ketiga dah kita nie. Ada jugak manusia 2 ekoq nie tak reti nak duduk diam. Meh aku kenalkan dulu sapa atas nie. 2 orang nie la yang blogger buat video seks dulu. Nie bukan rakyat singapore ka, China ka, Vietnam ka tapi rakyat malaysia. Alvin dan Vivian. Memang teruk menatang 2 ekor nie. Mulut aku takmau tapis dah. Sapa yang tak hormat dengan ISLAM, aku takkan hormat dengan orang tu. 

Boleh pulak macam menghina bulan ramadhan bagi umat islam dengan post gambar, berbuka puasa dengan Bak Kut Teh. Hoiii mangkuk ayun. Awat ingat kami taktaw ka Bak Kut Teh tu menatang apa. Jangan duk buat men benda sensitiviti camnie. Kalau adik2 yang taktaw Bak Kut Teh tu apa, baca sikit bawah nie aku explain.

Semangkuk bak kut teh biasanya disajikan dengan iga daging babi, sayur asin, dan kembang tahu. Kalau dah namanya pon ada babi, memang la benda haram bagi umat islam. Kami tak hina apa yang kamu makan, jadi jangan nak main dengan sensitiviti agama Islam kami yang suci nie. Aku pon ada jugak amai kawan-kawan cina, tapi depa hormat ISLAM. Awat yang 2 ekoq mangkuk nie tak reti bahasa taktaw. 

Jenis nie la yang merosakkan nama bangsa cina. Jenis manusia camnie yang patut kena tangkap. Tapi di Malaysia nie pelik sikit. Hina kerajaan ditangkap, hina Perdana menteri Najib tu, kena tangkap, buat demo aman kena tangkap, buat benda baik kekadang kena tangkap. TETAPI bila hina ISLAM, buat dont know. Sila sebarkan benda nie. Kita takmau orang macam nie duduk dalam negara kita yang berbilang bangsa dan kaum. Jangan kita nak samakan 2 ekor nie dengan bangsa cina yang lain. Ini soal 2 ekor nie saja. Pantang betul la aku. Polis, NGO, sesiapa yang ada kuasa, sila amik tindakan terhadap mereka berdua. 

Macamana la depa dua nie leh bersikap camnie padahal  student law. Siap buat video seks bagai. Yang vivian tu baru-baru nie buat record gangbang bagai buat seks beramai-ramai. Hey you!! Camna hampa nie leh dapat scholarship nie. Pelik sungguh la aku. P mati buang la!!!!

 STUPID!!! HALAL KEPALA OTAK KAU!!

Info Asal : FizGraphics
BAN Alvivi - Menghina Islam Dengan Promosi Berbuka Juadah BABI BAN Alvivi - Menghina Islam Dengan Promosi Berbuka Juadah BABI Reviewed by BANkami Blog on July 12, 2013 Rating: 5

15 comments:

  1. muka 2 ekoq ni pn dh mcm babi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. muka bakal jd kayu api neraka jahanam,standet arr cmtu...

      Delete
  2. setakat nak marah cni tak guna bos, apa tindakan lu, jgn jd macam perkasa eh

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa lg.report la.tp kalau report pn,apa polis bleh buat.dia anjur seks bebas pn xkn tngkp.

      Delete
    2. haiya tauke....kasi sikit sabar maa...
      macai jeh ajak gaduh politik dlm soal nih...

      Delete
  3. ermm em admin gila? awt hang tau dia ad vid buat gb tu?? apa tu? admin pun tau apa diorg buat seharian? org xkan buat kalau xde sambutn....

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekrng dunia informasi. information spread dgn cepat. nak xnak kena amik tau apa perkembangan yg berlaku. itu reality yg berlaku. aku bleh sebarkn dh bagitau je. aku bukan kerajaan nk terus pi amik tindakan. so, take this post. report. Polis nk amik tindakan or not, tu kerja mereka. kita dh bagitau.

      Delete
    2. only Lol...

      Delete
  4. mcm bangkai!! babi punya cinabeng!!

    ReplyDelete
  5. ni baru betul2 cinabeng.....suka hati jeh provoke bln puasa ni..
    upss...zippp!

    ReplyDelete
  6. hahaha... padan muke korang...

    ReplyDelete
  7. jangan....niat x menghalalkan cara.kalau kau langgar, kau pun sama je macam dia...guna akal k..

    ReplyDelete
  8. bodoh macam babi

    ReplyDelete

Powered by Blogger.