BAN TuaGatal - Nenek Rawk Main Drum Ala Travis Barker (video)

Main drum memang feveret aku time boring, selain dapat menghiburkan hati, boleh lah sekali menghilangkan lenguh kaki tangan. Yang pasti drummer kena kepala fool baru blnkeh keluarkan idea buat rentak yang so jazzy blues punk metal skill. Ketahian apa aku pun tak tau.

Now aku bawakan satu video nenek rawk yang sangat jazzy blues buat rolling and skill drum. Takde lebih hebat dari travis barker, tercabut habis sendi kalau nak buat selaju travis.

BAN TuaGatal - Nenek Rawk Main Drum Ala Travis Barker (video) BAN TuaGatal - Nenek Rawk Main Drum Ala Travis Barker (video) Reviewed by BANkami Blog on July 20, 2013 Rating: 5

6 comments:

  1. terbaiklah nenek ni. hahahaha

    ReplyDelete
  2. sangat majuuuu wooo

    ReplyDelete
  3. kalau lelaki panggil mat saleh, kalau pompuan minah leh. kalau granny, nenek leh.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.