BAN Geek - Review Sony Xperia Z Ultra Yang Comel Nyeeerr!

Kalau dibandingkan antara samsung dengan sony, bagi aku xperia win dalam android dari segi kepantasan. Tapi kalau dibandingkan galaxy s3 dan xperia z, s3 win sebab ada 3g call. Most problem of xperia takde 3g call. Nowadays dah tak ramai yang prefer 3g call. Dah ada wasap, wechat. So, 3g tinggal khayalan. For panorama camera, aku pilih xperia yang terbaik. So, now, mari jenguk lihat kebolehan kecantikan xperia z ultra. Dijangka akan dijual pada pasaran singapore bermula awal september. Open price $800++.



Specs
Colors: Black, white, purple
Processor: Qualcomm Snapdragon 800 2.2GHz quad-core CPU
Chipset: Qualcomm MSM8274 or MSM8974 Snapdragon 800
CPU: Quad-core 2.2 GHz Krait 400
GPU: Adreno 330
RAM: 2GB
Dimensions: 179.4 x 92.2 x 6.5 mm
Weight: 212 grams
OS: Android 4.2.2 Jelly Bean
Cameras: 8MP rear, 2MP front - no flash
Display: 6.44-inch 1920×1080 TRILUMINOS display for mobile, touch panel cover glass with Super Hard Coat ASF
Storage: 16 GB (up to 11 GB user-accessible memory), microSD expandability up to 64GB SDXC
Connectivity: Bluetooth v4.0 with A2DP, NFC, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct, DLNA, Wi-Fi hotspot
Networks: UMTS HSPA+ 900 (Band VIII), 2100 (Band I) MHz, 850 (Band V), 1900 (Band II), 1700 (Band IV), GSM GPRS/EDGE 850, 900, 1800, 1900 MHz, 4G LTE
Battery: Non-removable Li-Ion 3050 mAh battery
Waterproofing and dust resistance: IP55/IP58-rated

Info Asal : AndroidAuthority
BAN Geek - Review Sony Xperia Z Ultra Yang Comel Nyeeerr! BAN Geek - Review Sony Xperia Z Ultra Yang Comel Nyeeerr! Reviewed by BANkami Blog on August 19, 2013 Rating: 5

5 comments:

  1. sony sebijik tiru iphone. apple buat buta jer. kalau samsung bukan main kena saman. nampak sangat amerika takut jepun.

    ReplyDelete
  2. masuk malaysia nanti, xde la mahal sgt. xperia z pn xlaku sgt. sony product xnampak gempak. aku paling xsuka interface dia.

    ReplyDelete
  3. sangat menarik!

    ReplyDelete
  4. beza 1 inci dengan samsung galaxy mega 6.3


    Entri Terbaru Diupdate 3saat Lalu : Dunia Lego Semua Empat Segi

    ReplyDelete
  5. aku mmg suka smatpon sony... currently aku pakai Xperia HD, maybe after this aku akn sambar itu Xperia z ultra, nmpak cambest...

    ReplyDelete

Powered by Blogger.