BAN Navy - Hovercraft Navy Russia Hampir Melanggar Public!

Zubr-class LCAC, Gigantic Russian Navy Hovercraft yang buat landing kat pantai  Mechinikovo. Zubr-Class mampu mambawa 550-tons military dan 400 tentera didalamnya. Now, ko bleh imagine tahap tumbesaran hovercraft ni. Menurut russia military, lands kat beach tu perkara yang normal dan dia konfius kenapa ada public kat beach tu.

Agak-agak malaysia ada tak hovercraft ni. Scorpene oh Scorpene.



Info Asal : IrishTimes
BAN Navy - Hovercraft Navy Russia Hampir Melanggar Public! BAN Navy - Hovercraft Navy Russia Hampir Melanggar Public! Reviewed by BANkami Blog on August 22, 2013 Rating: 5

9 comments:

  1. ganas betul mereka ni.

    ReplyDelete
  2. kalau kt malaysia, mesti kecoh semua salah BN dan kerajaan

    ReplyDelete
  3. hovercraft timpa/langgar orang, orang tu takde mati punya.
    Sbb hovercraft tu terapung, atas air-cushion. klu nak tau ringan tak ringan, telur ayam pun tak pecah (apatah lagi telur orang)

    ReplyDelete
    Replies
    1. pernah kena teloq ko ke? hahahaha

      Delete
  4. hahaha, gadoh plak orang atas ni. gempak la. dah la dengah santai tepi pantai.

    ReplyDelete
  5. Telor kau ke tersangkut kat tepi jaring hovercfaft tu memang tak pecah le habau

    ReplyDelete

Powered by Blogger.