BAN Typo - Motivational Qoutes Yang Failed Typo But Glurp

Untuk menjadi seorg yang popular, kita mesti membuat satu kesilapan dan secara tak langsung akan menjadikn diri lebih popular. Ko tak percaya, try ko buat gila sekali kat mana-mana. Mesti ada reporter buat report then ko jadi popular. Sebab tu dalam dunia artis ramai buat kerja gila untuk lebih popular. memperjudikan pelbagai benda untuk jadi popular. Kalau boleh buatlah sesuatu yang gila cerdik dan nampak ko tu tak bangang. So ko akan popular dengan kecerdikan kepandaian.

Typo, aku sendiri pun banyak kali typo, sometimes kita menulis non-stop and tak semak, terus posting. Kesuntukan masa katakan. But this tpo quotes memberi maksud mendalam untuk mereka gila bercinta tahap taknak mampos.


BAN Typo - Motivational Qoutes Yang Failed Typo But Glurp BAN Typo - Motivational Qoutes Yang Failed Typo But Glurp Reviewed by BANkami Blog on August 04, 2013 Rating: 5

4 comments:

  1. 1 2 3 lekuk, jantan betina aku ketuk

    ReplyDelete
  2. kalau org yg baru belajar bahasa inggeris mesti kata tak failed.

    ReplyDelete
  3. "Ko tak percaya, try ko buat gila sekali kat mana-mana. Mesti ada reporter buat report then ko jadi popular." - mcm bobo eh? dia popular kan

    ReplyDelete

Powered by Blogger.