BAN Kreatif - Super Jet Bicycle Berkuasa NOS

Kreatif tahap gampang... Budak U kat malaysia pun tak sempat nak buat. Asyik pikir dapat score A jer dalam exam. Do idea kreatif takde.. Kalau ada punu, kena apply lesen bagai. Bijak skit kena tindas.. Tapi berbeza di negara maju. Motorist dibangunkan secara idea kampung yang kreatif.

Colin Furze, lelaki yg berasal mempunyai idea gila cool kreatif mencipta basikal berkuasa NOS. But now in malaysia so crazytalk with kangkung. Dun hav a time to pikir this technology. Waiting copy paste jer kot.

Colin yang hanya bekerja sebagai tukang paip ini  mahir mencipta barang-barang unik dan aneh. Colin pernah membuat motosikal terpanjang di dunia, skuter paling cepat, dan kereta sorong bertenaga gas, hanya dengan menggunakan alat-alat dari barang lusuh .

Terbarun "Norah" basikal berkuasa, bertenaga jet yang mampu mencapai kelajuan sehingga 80,467 km/h. Basikal ini sememangnya tidak selamat kerana memiliki kekuasaan yang luar biasa.

BAN Kreatif - Super Jet Bicycle Berkuasa NOS BAN Kreatif - Super Jet Bicycle Berkuasa NOS Reviewed by BANkami Blog on January 20, 2014 Rating: 5

6 comments:

  1. Dgr kater ada cinabeng kena kangkung. apehal ko xpost video.

    ReplyDelete
  2. aku syak dia ni student permata negara

    ReplyDelete
  3. siap berapi tu fuyoo... patutnya pakai helmet ngan knee pads utk naik rocket bike tuh...

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. Each new age brought the criminal element forward
    with it. Then consider yourself one of the few, true internet marketers.
    You can download Avast Free Antivirus for free from the Avast website.



    My homepage; sponterventions.com

    ReplyDelete

Powered by Blogger.