BAN Politik - Apa Masalah DAP Dengan Hudud ?

Hebat betul sandiwara pakatan rakyat sekarang. Pemimpin islam PKR sungguh berkaliber. Dakyah islamis tahap pendidikan tertinggi dalam dunia. Apa beza antara PR dgn BN. Yang beza cuma pertukaran ahli politik. Tapi dasar pembawakan yang sama. Apa yang diperjuangkan PAS adalah menegakkan hukum islam yang selama ini hanya dijadikan bayangan meraih undi. Tapi bila PAS bergabung dengan DAP dan PKR. Seolah halatuju semakin hilang.

Kenapa non-muslim tentang hudud. Kenapa pemimpin beria-ria suka riang muka bengis tentang hudud gila-gila. Hukum hudud untuk pesalah. Hukuman yang setimpal dengan kebangangan manusia. Kenapa politician takut sangat dengan hukum hudud. Dibimbangi takleh tengok wanita seksi datang bergolek. Risau arak takleh minum secara terbuka. Risau rumah urut ditutup. Risau nak cari penggedik disekat.

Sembang kencang tak guna. DAP tentang hudud. Jangan harap mereka boleh menang undi orang islam.BAN Politik - Apa Masalah DAP Dengan Hudud ? BAN Politik - Apa Masalah DAP Dengan Hudud ? Reviewed by BANkami Blog on December 24, 2014 Rating: 5

1 comment:

  1. duk sibuk psl hudud.. nuh hah mangsa banjir.. mane pemimpin PKR DAP PAS

    ReplyDelete

Powered by Blogger.