BAN Video - Bila Rani Kulup Mula Merotan

"Din! Kamu dah sembahyang ke belum? Pergi sembahyang!" jerkah Rani kepada 'anaknya' yang tersenyum-senyum apabila tangannya dirotan. "Kita rotan dengan suara kita, kita tunjuk rotan pun dia (anak-anak) dah takut," kata Rani.

Kali ni aku sikit setuju dengan rani kulup yang gemar ke balai polis buat report. Dah popular mamat ni. Dengar kata dah gelarkan diri "Paduka Ayahanda Arka".

Bab rotan then dia smash menteri yang keluarkan statement tu aku setuju. Fine benda ni dah lama. Dalam seminggu gitu.. Aku tak sempat nk update blog.. Banyak kerja nak fokus.. Persoalan sekarang, kenapa malaysia perlu jadi ikutan. Kenapa tidak digunakan al-quran sebagai ikutan dan ajaran untuk menyelaraskan undang-undang. Tapi melebihkan idealisme hak asasi manusia kepala hotak and cuba adapt undang-undang negara lain. Apa diaorang fikir semua bangsa ni perangai sama ke.

BAN Video - Bila Rani Kulup Mula Merotan BAN Video - Bila Rani Kulup Mula Merotan Reviewed by BANkami Blog on January 28, 2015 Rating: 5

6 comments:

  1. kulup.. biasala dia...

    ReplyDelete
  2. hebat bam kulup. najib je dia xberani sound

    ReplyDelete
  3. dlm byk2 report polis ini je yg ok ..steady kulop jgn bg malu org kg

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.