BAN Politik - Murahnya Daya Pemikiran Menteri Malaysia

Lama betul aku tak update blog ni. Traffic turun mendadak. Dari puluh ribu ribu sehari. Now dah slowly. Wateve jerla.. Sadis betul dengan isu sekarang. Dengan perangai menteri macam kebudakan, dengan isu agama yang semakin meruncing, dengan ketidakstabilan ekonomi tidak dinyatakan. Next year gst implement, hopefully peniaga takde jadi bangang bersama dengan menyusahkan pengguna.

Ada saper berani kenakan tindakan akta hasutan tak ni. Ok fine, dah ada yang backup gitau takde seteruk IS. Minyak turun harini, esok dah kena turunkan harga. Barang order bulan lepas. Stock berlambak lagi. Dibeli dengan kos tinggi. Takkan nak jual murah terus. Margin kerugian kerajaan nak tanggung ker. Tu tak dicampur tolak lagi dengan kejatuhan ringgit dalam nilaian import export..

Next pru, vote la pemimpin yang bijak.


(malaysiakini)
BAN Politik - Murahnya Daya Pemikiran Menteri Malaysia BAN Politik - Murahnya Daya Pemikiran Menteri Malaysia Reviewed by BANkami Blog on February 08, 2015 Rating: 5

5 comments:

  1. tapi kenapa bila harga minyak naik dulu semasa diorang beli stok murah.. tapi mereka jual harga tak masuk akal.. :D paynack time la incik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nama lagi bisnes. ada ke bisnes org pikir rugi?

      Delete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.