• Politik Terkini

    Wednesday, January 23, 2013

    BAN Excident ~ Lori Transformers Keluaran Volvo Dengan Sistem Break Menakjubkan

    Excident antara lori dgn motosikal mmg menguja mata untuk jadi bingung sementara. Otak mula berfikir "kalaulah aku yang dilanggar", "Sakitnya", "Kesiannya" dan macam-macam ayat sadis. Tapi manusia tetap membangangkan diri untuk tidak mengikut unadng-undang jalan raya. Tambah lagi terpaksa perlahankan kenderaaan ditempat yang boleh pecut, gara-gara AES. Lepas tu, kereta belakang tak sempat break. Hancus

    Volvo dengan teknologi break telah mengubah satu truck ala-ala transformers dengan sistem break yang sangat awesome. Dengan volvo FH 12, pemandu maleis, kemling @ apeuiks dapat break dengan selamat. Kat melaka tak lama lagi tak leh sebut apek. Jangan lupa.

    Dengan ini kami bawakan bersama video yang sangat mengujakan daripada volvo. Korang yang kerja driver lorry, nanti mintak la dengan BN @ PR untuk masukkan dalam manifesto pilihanraya. Mintak lorry FH12 untuk mengelak kemalangan.


    Info Video

    16 comments:

    1. Gila terjekut! break mengejut selamba jerk.

      ReplyDelete
    2. tunggu lori ni msuk malaysia, bru aku nk berenti kerja n bwk lori.

      ReplyDelete
    3. tengok dari dalam tu scary..dah dekat baru break pon lekat gak..

      ReplyDelete
    4. Pergghhh...kalau aku bwk kereta, tiba2 dtg lori gedabak besar ni break mengejut camtu..mau semput aku dibuatnya

      ReplyDelete
    5. Aku drive nak lalu sebelah lori pun dah kecut perutt..

      ReplyDelete
      Replies
      1. skng ko dh xperlu rsau nk potong dpn volvo fh12.

        Delete
    6. kalau keja driver truck ni..berapa gaji dorang ek??

      ReplyDelete
      Replies
      1. Biasa dlm lingkungn 2000-3000. takpun 4000-5000..penat woo bwk lori.

        Delete
    7. Salaam.. Saudara admin.

      Saje nk tegur salah eja break tu. Yg sebenaqnya brake. Nanti jd sistem lain plak. Sistem rehat kot jadinya.

      Tp mmg menarik. Nak tahu lebih lanjut kalau ada details sistem brake tu berfungsi.

      ReplyDelete
    8. patutnya dia transform terus jadi prime. har har har

      ReplyDelete
    9. kaw2 punya brake..klu dpt pasang sistem brake cenggini dkt kancil tobo mantop ni :)

      ReplyDelete
    10. lori kosong bole la.

      ReplyDelete
    11. This comment has been removed by a blog administrator.

      ReplyDelete