• Politik Terkini

    Tuesday, January 15, 2013

    BAN Moron ~ Semua Binatang Ada Masalah, Sila Dengar !

    Listen Listen Listen, When i Speak u Listen. U listen well, u r moron well. Kamu cakap pasal demokrasi, demostrasi. Kamu tahu apa itu semua. Islam mengajar itu ini, jangan bercakap pasal islam kalau tak tahu. "Ko jer yang tahu, sbb ikut segala suruhan islam". Apehal budak pompuan tu cakap and bagi statement yang betul pasal ekonomi, dia disekat. Bagi la bercakap sampai habis kalau dah rasa diri sendiri tu fasih dan 100% faham demokrasi. Haktuiihh lah kalau lecturer moron macam ni. Nak bidas balik statement ekonomi sebab tak tau pun pasal ekonomi. Tu yang suh stop membodoh tu.

    Lahirnya generasi muda seperti adam adli, bavani dan mungkin ramai lagi selepas ini. Mereka bangkit sebab terlalu banyak kebodohan telah diterapkan dan hanya sebilangan daripada mereka memahami. Sebab mereka faham apa itu "Economy" & "Financial".

    Duk facebooking pagi hari, tiba-tiba ternampak orang duk berbahas pasal minah yang popular dalam youtube. Mungkin minah ni akan terpilih dlm PRU13. Really shame on umno if mereka ambil low class mentality sebagai wakil rakyat pada PRU13. Seorang yang bercakap tentang demokrasi tetapi tidak menggunakan ayat "listen,listen listen to me". Otak Hang!

    Mari kita tengok perbahasan mereka dalam facebook minah tu. Sekejap jer boleh jawab. lepas kna tanya bertubi-tubi, terus terdiam. Bercakap pasal fakta, tapi tak bagitau pun contoh fakta yang dia tau. Macam ni ker nak didik generasi muda yang lebih berpengetahuan jauh. Video juga disediakan for those yang belum pernah nonton.



    Info : FB KakPah

    21 comments:

    1. Org ckp psl isu semasa ko ckp psl ayam kambing lembu. masalah binatang. mmg jelas kebodohan. Puii!!

      ReplyDelete
    2. LISTEN LISTEN LISTEN
      LISTEN LISTEN LISTEN
      LISTEN LISTEN LISTEN
      LISTEN LISTEN LISTEN
      LISTEN LISTEN LISTEN
      LISTEN LISTEN LISTEN
      LISTEN LISTEN LISTEN
      LISTEN LISTEN LISTEN
      LISTEN LISTEN LISTEN
      LISTEN LISTEN LISTEN
      LISTEN LISTEN LISTEN
      LISTEN LISTEN LISTEN

      ReplyDelete
      Replies
      1. u Speak i Listen.

        fap fap fap

        Delete
    3. yg xthn tu, ckp psl islam. diri sdiri pn xtudung. mcm mak mah.

      ReplyDelete
    4. Gambar pertama duk kipas kak pah. maybe tu balaci umno. sbbnya geng cerdik pandai belum masuk.last2 kena kutuk kow kow punya...hahahaha

      ReplyDelete
    5. kejadahnya ikan jaws pun masuk??hahahaha

      ReplyDelete
    6. hat komen sini suma belen al-juburi

      ReplyDelete
      Replies
      1. Hang Stim Tgk Sharifah tu kan. Hang duk tatang umngok. nak ejas dptkn sharifah kn.

        Delete
    7. Tak pasal2 perkataan Listen Listen Listen tu jadi trending. Hahaha.

      ReplyDelete
    8. aku syak trending listen akan bermaharajalela didunia nanti. haha

      ReplyDelete
    9. Haha sume da update status listen listen haha. Aku tak nmpk poin dia ckp kt mneee weyyyy!! Jgn main2 skrg ckp semua org dah pandai tgk dan nilai..

      ReplyDelete
      Replies
      1. kan masa dia suh pompuan tu stop dia ckp "listen, listen, listen".

        Delete
      2. aku tawww laa..haha mksd aku dia beria nak ckp sgt igt byk point lah dia ckp yg "berguna" aku tgu dgr baik2 wey time tuh igt dia bg penjelasan yang hebat2!! last2 ckp sal binatang la. pastu soal blik knp nak bndingkan ngn negara lain! rasa cm tu jwb yang cm #@%$#%$&!!ee ee geram

        Delete
      3. itu yg org xpuashti kt dia..suh bawani tu stop..ingt nk berhujah dgn cerdik..last2 bgtau xpuashati suh keluar malaysia..nmpk sgt kebodohan kat situ..dia ingt student harini moron mcm zaman dia study kot..sampai nk eksen dpt degree...hahaha..aku dpt degree pn xkecoh...nanti nk kecoh lah lepas ni..nk buat statemnt besar punya kt blog..hahahahha

        Delete
    10. Dengarlah apaaa syaz nak katakannn ni!

      SYAZ LAPAQQQQ!


      Hahahaha

      ReplyDelete
      Replies
      1. lapaq nk mkn paaa tuuuu

        Delete
    11. xde masalh besar pon..cuma soalnx dijwab dgn rasional..
      xperlu hebah2 sgt..kite mmg xsedar yg kita pun da terletak dalam situasi terlalu memandang kepada kesalahan seolah2 xde ruang utk meminta maaf..
      da jadi tanggungjwb pihak memasing utk sentiasa menimba ilmu bukn menjadi katak bawah tempurung.. aq susah nk terima ayat brainwash

      ReplyDelete
      Replies
      1. mmg brainwash...ko mmg xleh terima hakikat sbb ko terlalu obses dgn umno kan. org umno ni mmg xleh trima hakikat kalau bsangkt paut sbb umno.

        Delete
      2. haha.. pesal paranoid sngt.. asal xsetuju umno...asal xngam umno.. apa logiknya statement aq ni dikaitkn ngan umno.. ble pikir x? adeiii...
        -Sky-

        Delete