• Politik Terkini

    Thursday, March 28, 2013

    BAN Bodoh ~ Pencuri Malaysia Paling Bodoh IT Pilihan 2013.

    Nak mencuri tapi kantoi sebab kebodohan sendiri. Kecik-kecik taknak mampus, besar memalukan orang sekeliling. Bodoh betul mamat 2 ekor ni. Kalau setting dalam tablet tu link pada cloud, confirm gambar akan link kat sana.

    Aku syak budak 2 ekor ni baru jumpa tablet. So, sempena kejayaan mencuri paling bengap 2013 dia nak amik gambar dulu. Untuk bagitau pada pemilik minta bagi pada polis. Kan senang kerja polis. Tak pening kepala.

    Mohon polis amik gambar bersama pencuri ini berserta tablet pink tersebut dan upload dalam FB bapak polisi ya.


    12 comments:

    1. factory reset dulu la bongok. apesal ko bengap sgt.

      ReplyDelete
    2. pinky pinky. BRA pink detected!

      ReplyDelete
    3. tak pasal2 gmbr tersebar dlm FB. bodoh punya budak.

      ReplyDelete
    4. Tangkap, rampas IC, masuk dalam guni, pos laju ke Lahad Datu. Biar jadi buruan polis dan tentera di sana. Nanti keluar berita "Dua lagi pengganas Sulu ditembak mati".

      ReplyDelete
      Replies
      1. bernas sungguh idea ko. nanti aku hello jib n da geng

        Delete
    5. tak lama lg kena tangkap ler tu.

      ReplyDelete
    6. kalo apply hukum hudud ni ntah2 dah tahap jadi timun dah spesis2 penyangak nih...

      ReplyDelete
    7. Ade ke note 10.1 ? LOLS

      tab 10.1 ler...

      si pencuri dan mangsa pun sama2 kurang bijak..

      ReplyDelete
      Replies
      1. bengap betul la ko ni. note 10.1 ada. note tab.

        Delete
      2. hahah...rupanya ckp pada diri sendiri..

        Delete