BAN Korea Utara ~ Kim Jong Un Yang Gedebe

Keberanian korea utara memang tiada tolok banding. Mentang-mentang nenek nuclear yang dimiliki, kim jon un yang sangat gedebe ini mula tunjuk taring kepada US. Rambut tidak menunjukkan ketakutan dan kekuatan lawan atau musuh. Mirip muka belon juga tidak memaparkan individu tersebut lembut atau garang.

Malaysia vs Sulu, Palestin vs Israel, Korea Utara vs Korea Selatan + US. Yang ni advance, perang nuclear. Agak-agak debunga radioactive nuclear tu sampai tak kat malaysia. Jangan kata debunga radioactive masuk malaysia, anwar ibrahim pula dalang menyebarkan angin. Itu bongok namanya. Tapi mana tahu kan, macai ni macam-macam.

Harap-harap Kim tidak cuba meniru gaya rambut rosma. Kerana ia bakal mengganggu gugat hair fashion designer kat malaysia. Nantikan jadi trend kat korea. K-pop.

Moral of the story, tiada moral dan tengok serta tunggu je peperangan meletus. Kalau terkena tempias maknanya malaikat maut datang jemput la tu. Ke satu tempat pengadilan.


BAN Korea Utara ~ Kim Jong Un Yang Gedebe BAN Korea Utara ~ Kim Jong Un Yang Gedebe Reviewed by BANkami Blog on March 29, 2013 Rating: 5

13 comments:

  1. oooohhhhhh... gedebe mung!

    ReplyDelete
  2. Biar rakyat US kenal apa itu kesengsaraan perang.

    ReplyDelete
  3. alamak. kalau kena serang, mesti k-pop xleh nyanyi. hahaha

    ReplyDelete
  4. Teruskan perang Kim Jong-Un..Pedulik aper ngan K-Pop..Hehehe..Pabila perang meletus,baru best.Gunakan seme senjata nuklear yg ader tu.Biar hangus semuanya..Gege

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak biskut? ko mabuk air sejuk ke?

      Delete
    2. esok hr apa?

      Delete
  5. saya sokong sepenuh nya korea utara lancar kan nuklier ke atas as

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahun dpn ko tukar jadi warga korea utara.

      anon sharifah zohra listen

      Delete
  6. gedebe bukan sebarang gedebe..k-pop poreber...ehhhhh? :D

    ReplyDelete
  7. Mesti bau bacang dengan Psy. .. gedebe macam Psy pada PM Malaysia di Penang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sbb tu najib xberani panggil2 PSY. aku syak org korea utara ni garang2. muka montel tapi garang. hahaha

      Delete
    2. takpe mereka kamcing dgn rosmah.

      Delete
  8. Alamak... aku baru dok bercadang nak jalan2 korea selatan taon ni... cis sebok la kau gedebe >:(

    ReplyDelete

Powered by Blogger.