• Politik Terkini

    Thursday, April 18, 2013

    BAN Plagiat ~ Iron Man 3 Tampil Dengan Baju Baru Versi Seksi Habis

    Damn Cool. Iron Man akan keluarkan iron man 3 dan spark dengan otak gilanya akan keluarkan lagi banyak baju iron man versi baru. Dikatakan pada 40april ni. Iron Man 3 akan muncul. Harap Iron Man tidak dijadikan plagiat dengan mencipta konsol PRU13 pada 5 May.

    Yang pasti itulah idea omputeh. kurang plagiat dan banyak berfikir. Daripada tortok um porn no tak habis dengan plagiat idea. Semua benda meleis ni nak copy. Aku tau la di universiti memang ramai yang suka meniru. Kadang tu kena agak-agak juga nak copy ni. Jangan terlebih plagiat.

    Apa pun, nantikan kemunculan Iron Man 3.



    Info Asal : OhBulan

    5 comments:

    1. confirm pecah panggung.

      ReplyDelete
    2. waaa, iron man 3 dah keluar.

      ReplyDelete
    3. Replies
      1. SEKSI BG YG GAY. TONY SPARK MUKA GAY.

        Delete